Дешон Томас на корак од Звезде!

Преговори су у поодмаклој фази, договор би могао да падне ускоро...

Кошарка 11.10.2015 | 18:00
Дешон Томас на корак од Звезде!

"Довешћемо појачање, али само ако то буде играч који ће заиста појачати тим, не играча који ће тек тако само доћи, а да не донесе оно што желимо".

Овим речима тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић поручио је навијачима и комплетној кошаркашкој публици да клуб са Малог Калемегдана ради непрестано на решењу горућег проблема, како би се довео ас који би представљао капитално појачање у сезони препуној изазова. Куцало се на бројна врата, стрпљиво је стручни штаб шампиона Јадранске лиге и Србије вагао могућности на тржишту и на крају слово је пало на - Дешона Томаса!

Према сазнањима до којих је дошао МОЗЗАРТ Спорт некадашњи крилни кошаркаш Барселоне, који је овог лета покушао да се избори за уговор у Сан Антонио Спарса, налази се у поодмаклој фази преговора са црвено-белима и практично само детаљи деле америчког атлету од дреса београдског клуба. А да би прича добила званично, завршно поглавље, пре свега потребно је да Томас добије одрешене руке Мамуза у потрази за новом средином, што ће се десити готово извесно у најскоријем временском периоду.

Иако је Томас био у ростеру Сан Антонија у утакмици против Сакрамента, у којој је дебитовао некадашњи центар Црвене звезде Бобан Марјановић, некадашњи студент Охајо Стејта готово сигурно неће бити у коначном саставу НБА лигаша, што ће означити и његов повратак у Европу, односно извесно у Црвену звезду.

Ако све буде било како треба - принова на Малом Калемегдану требало би да дође врло брзо, највероватније и пре меча са Стразбуром у Евролиги (четвртак, 19.00, Комбанк Арена).

Коментари / 0

Оставите коментар