Dešon Tomas na korak od Zvezde!

Pregovori su u poodmakloj fazi, dogovor bi mogao da padne uskoro...

Košarka 11.10.2015 | 18:00
Dešon Tomas na korak od Zvezde!

"Dovešćemo pojačanje, ali samo ako to bude igrač koji će zaista pojačati tim, ne igrača koji će tek tako samo doći, a da ne donese ono što želimo".

Ovim rečima trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio je navijačima i kompletnoj košarkaškoj publici da klub sa Malog Kalemegdana radi neprestano na rešenju gorućeg problema, kako bi se doveo as koji bi predstavljao kapitalno pojačanje u sezoni prepunoj izazova. Kucalo se na brojna vrata, strpljivo je stručni štab šampiona Jadranske lige i Srbije vagao mogućnosti na tržištu i na kraju slovo je palo na - Dešona Tomasa!

Prema saznanjima do kojih je došao MOZZART Sport nekadašnji krilni košarkaš Barselone, koji je ovog leta pokušao da se izbori za ugovor u San Antonio Sparsa, nalazi se u poodmakloj fazi pregovora sa crveno-belima i praktično samo detalji dele američkog atletu od dresa beogradskog kluba. A da bi priča dobila zvanično, završno poglavlje, pre svega potrebno je da Tomas dobije odrešene ruke Mamuza u potrazi za novom sredinom, što će se desiti gotovo izvesno u najskorijem vremenskom periodu.

Iako je Tomas bio u rosteru San Antonija u utakmici protiv Sakramenta, u kojoj je debitovao nekadašnji centar Crvene zvezde Boban Marjanović, nekadašnji student Ohajo Stejta gotovo sigurno neće biti u konačnom sastavu NBA ligaša, što će označiti i njegov povratak u Evropu, odnosno izvesno u Crvenu zvezdu.

Ako sve bude bilo kako treba - prinova na Malom Kalemegdanu trebalo bi da dođe vrlo brzo, najverovatnije i pre meča sa Strazburom u Evroligi (četvrtak, 19.00, Kombank Arena).

Komentari / 0

Ostavite komentar