Тошић морао да се извињава због 3 прста!

У Турској се дигла велика прашина због тога што су играчи Фенера и Бешикташа прославили победу у Албанији подизањем три прста.

Фудбал 11.10.2015 | 17:20
Тошић морао да се извињава због 3 прста!

Душко Тошић на терену, а Лазар Марковић на друштвеним мрежама, победу Србије над Албанијом у Елбасану (0:2) прославили су с подигнута три прста.

То је, мало због незнања, а мало због блискости између турских и албанских навијача, подигло велику прашину у Турској, па је сам Тошић, играч Бешикташа, морао на званичном Инстаграм профилу да фановима понуди образложење, објашњење и – извињење!

Марковић, фудбалер Фенера, такође је био мета критика и напада, јер је на Фацебоок профилу окачио слику на којој наши играчи славе с подигнута три прста.

Најекстремнији међу критичарима, уз претње, тражили су од Бешикташа и Фенербахчеа да раскину уговоре са нашим репрезентативцима.

Уз колаж на ком се види да уз три подигнута прста велики спортисти попут Новака Ђоковића, Влада Дивца, Дејана Станковића и Милоша Теодосића, прослављају своје планетарне успехе, Тошић је написао:

"После утакмица Албанија – Србија, у Турској су се појавили разни коментари у вези с мојом прославом гола, па сам осетио потребу да вам се обратим и одговорим. Дакле, три прста не представљају ни расизам, ни фашизам, немају ни религиозну поруку. Три прста користе скоро сви наши спортисти да искажу радост, као што сам ја урадио после гола", написао је Тошић и подвукао:

"Желео бих да се извиним свима које је мој гест можда повредио. Све најбоље".

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Да Да

11.10.2015 15:58

Ко вам је крив кад идете у турску и те сабан земље које нас мрзе из дна дусе па се морате извињават страсно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

11.10.2015 15:58

Три прста исто сто и за дом спремни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

11.10.2015 16:19

И устасе су дизале три прста и јос много других фасиста,то нема везе са три прста у Срба.

Name

Бег

11.10.2015 16:57

Требали би увијек дизати то је право. Ако то не провоцира и вриједја неког с тим на полувремену са другом поставом Португала не дизу макар до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

QУИА РЕГИ ПАТРИАЕQУЕ РЕМИТТАТ

11.10.2015 19:56

А два, може, ха?! Море марш!

ОДГОВОРИТЕ