Бекамови: Пуца брак од 700 милиона евра!

Дејвид купио кућу у Мајамију, где ће живети, Викторија остала у Енглеској с децом, а медији на Острву тврде да је она чак преправила и тетоважу с његовим именом.

Свијет 10.10.2015 | 08:26
Бекамови: Пуца брак од 700 милиона евра!

Можда се и најпознатији брачни пар на свету Дејвид и Викторија Бекам налази пред разводом. Медији на Острву увелико брује о свађи бившег фудбалера и певачице, а разлога је наводно - милион.

Све је почело кад је Викторија уклонила све тетоваже посвећене Дејвиду. Недуго затим, после журке у Викторијином бутику у Лондону, брачни пар се посвађао, а потом је познати фудбалер у алкохолисаном стању „стрпао“ супругу у аутомобил. Јуче је из Енглеске стигао и нови аргумент. Бивши фудбалер је купио кућу у Мајамију, где планира да почне с радом у клубу који наступа у америчкој Мејџор сокер лиги. За то време, позната дизајнерка је у Лондону с децом и, наводно, нема намеру да иде на тло Сједињених Америчких Држава.

 

Бивша певачица групе Спајс грлс одбацила је у интервјуу за један магазин све наводе о разводу.
- Никада нећу у јавности коментарисати мој приватни живот. Дејвид и ја немам шта да доказујемо, бринемо једно о другом, као и о нашој деци - изјавила је Викторија, али очигледно није убедила острвске медије.

Дејвидова изјава је била далеко умеренија.
- Деца су наш приоритет, али и ми одрасли треба да нађемо времена за нас. Имамо много обавеза, али нам је важно да деца имају породицу - поручио је недавно Бекам.

Занимљиво, Бекамови имају заједничко богатство које је процењено на чак 700 милиона евра. Кога ће скупље коштати развод, остаје да се види.

ЗАЈЕДНО 16 ГОДИНА

- Бекамова деца имају своје брендове и већ неколико милиона евра

- Бекамови зарађују више и од краљице Елизабете, која је за годину дана приходовала „само“ 15 милиона евра

- Палату коју су купили пре 14 година за два милиона фунти Бекамови су недавно продали за 12 милиона фунти

- Таблоиди тврде да су Бекамови и даље заједно само због милионске зараде коју доноси њихов бренд

- Бекамови су сваког лета својом јахтом крстарили Европом, а хтели су чак и да купе једно грчко острво

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мицо Мијиц

10.10.2015 09:33

Како ин мозе да Зиви да њом.Никаква домацица,косцура од зене.Све сто ради је само себе да рекламира.И сад се цудим какав је то зивот код њега Па он и нема у правом смислу зену.

ОДГОВОРИТЕ