Bekamovi: Puca brak od 700 miliona evra!

Dejvid kupio kuću u Majamiju, gde će živeti, Viktorija ostala u Engleskoj s decom, a mediji na Ostrvu tvrde da je ona čak prepravila i tetovažu s njegovim imenom.

Svijet 10.10.2015 | 08:26
Bekamovi: Puca brak od 700 miliona evra!

Možda se i najpoznatiji bračni par na svetu Dejvid i Viktorija Bekam nalazi pred razvodom. Mediji na Ostrvu uveliko bruje o svađi bivšeg fudbalera i pevačice, a razloga je navodno - milion.

Sve je počelo kad je Viktorija uklonila sve tetovaže posvećene Dejvidu. Nedugo zatim, posle žurke u Viktorijinom butiku u Londonu, bračni par se posvađao, a potom je poznati fudbaler u alkoholisanom stanju „strpao“ suprugu u automobil. Juče je iz Engleske stigao i novi argument. Bivši fudbaler je kupio kuću u Majamiju, gde planira da počne s radom u klubu koji nastupa u američkoj Mejdžor soker ligi. Za to vreme, poznata dizajnerka je u Londonu s decom i, navodno, nema nameru da ide na tlo Sjedinjenih Američkih Država.

 

Bivša pevačica grupe Spajs grls odbacila je u intervjuu za jedan magazin sve navode o razvodu.
- Nikada neću u javnosti komentarisati moj privatni život. Dejvid i ja nemam šta da dokazujemo, brinemo jedno o drugom, kao i o našoj deci - izjavila je Viktorija, ali očigledno nije ubedila ostrvske medije.

Dejvidova izjava je bila daleko umerenija.
- Deca su naš prioritet, ali i mi odrasli treba da nađemo vremena za nas. Imamo mnogo obaveza, ali nam je važno da deca imaju porodicu - poručio je nedavno Bekam.

Zanimljivo, Bekamovi imaju zajedničko bogatstvo koje je procenjeno na čak 700 miliona evra. Koga će skuplje koštati razvod, ostaje da se vidi.

ZAJEDNO 16 GODINA

- Bekamova deca imaju svoje brendove i već nekoliko miliona evra

- Bekamovi zarađuju više i od kraljice Elizabete, koja je za godinu dana prihodovala „samo“ 15 miliona evra

- Palatu koju su kupili pre 14 godina za dva miliona funti Bekamovi su nedavno prodali za 12 miliona funti

- Tabloidi tvrde da su Bekamovi i dalje zajedno samo zbog milionske zarade koju donosi njihov brend

- Bekamovi su svakog leta svojom jahtom krstarili Evropom, a hteli su čak i da kupe jedno grčko ostrvo

(Kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mico Mijic

10.10.2015 09:33

Kako in moze da Zivi da njom.Nikakva domacica,koscura od zene.Sve sto radi je samo sebe da reklamira.I sad se cudim kakav je to zivot kod njega Pa on i nema u pravom smislu zenu.

ODGOVORITE