Тони Паркер најавио одлазак у пензију!

Али прво да одигра 20 сезона у дресу Спарса! Легенда сковала занимљив план...

Кошарка 10.10.2015 | 17:00
Тони Паркер најавио одлазак у пензију!

Легендарни француски плејмејкер и кошаркаш Сан Антонија Тони Паркер изјавио је да би волео да буде играч клуба из Тексаса до 38. године, када би требало да одигра своју јубиларну 20. сезону у НБА лиги, уједно и чувених Мамуза.

Он је у интервјуу за Yахоо Спортс најавио и да би после великог јубилеја могао да заврши играчку каријеру.
„Сви у клубу знају да желим да играм за њих до 38. године. То ће ми бити 20. сезона у Спарсима. То је мој циљ. Сада сам на броју 15. А ако будем имао довољно среће и будем здрав, одиграћу ту 20. сезону и онда ћу моћи да одем у пензију“, рекао је чувени француски ас.

Паркер (33) је недавно потписао нови трогодишњи уговор са Сан Антонијом вредан око 43.000.000 долара, а већ планира да продужи сарадњу, чим се за то укаже прилика. Он је у клуб стигао 2001. године из Париза, као 28. пик прве рунде НБА драфта.
„Прошла сезона била ми је прва у каријери у којој са имао много разних повреда. Када своје стање упоредим са многим другим момцима попут Дерика Роуза, Пола Џорџа и Веслија Метјуза, осећам се као прави срећник, пошто сам успео да играм толико дуго са својим малим телом“, закључио је прекаљени организатор игре.

Коментари / 0

Оставите коментар