Toni Parker najavio odlazak u penziju!

Ali prvo da odigra 20 sezona u dresu Sparsa! Legenda skovala zanimljiv plan...

Košarka 10.10.2015 | 17:00
Toni Parker najavio odlazak u penziju!

Legendarni francuski plejmejker i košarkaš San Antonija Toni Parker izjavio je da bi voleo da bude igrač kluba iz Teksasa do 38. godine, kada bi trebalo da odigra svoju jubilarnu 20. sezonu u NBA ligi, ujedno i čuvenih Mamuza.

On je u intervjuu za Yahoo Sports najavio i da bi posle velikog jubileja mogao da završi igračku karijeru.
„Svi u klubu znaju da želim da igram za njih do 38. godine. To će mi biti 20. sezona u Sparsima. To je moj cilj. Sada sam na broju 15. A ako budem imao dovoljno sreće i budem zdrav, odigraću tu 20. sezonu i onda ću moći da odem u penziju“, rekao je čuveni francuski as.

Parker (33) je nedavno potpisao novi trogodišnji ugovor sa San Antonijom vredan oko 43.000.000 dolara, a već planira da produži saradnju, čim se za to ukaže prilika. On je u klub stigao 2001. godine iz Pariza, kao 28. pik prve runde NBA drafta.
„Prošla sezona bila mi je prva u karijeri u kojoj sa imao mnogo raznih povreda. Kada svoje stanje uporedim sa mnogim drugim momcima poput Derika Rouza, Pola Džordža i Veslija Metjuza, osećam se kao pravi srećnik, pošto sam uspeo da igram toliko dugo sa svojim malim telom“, zaključio je prekaljeni organizator igre.

Komentari / 0

Ostavite komentar