Суботић и Клоп - друговање и на Енфилду?!

ЕСПН тврди да је Србин први пик немачког стручњака!

Фудбал 12.10.2015 | 14:20
Суботић и Клоп - друговање и на Енфилду?!

Јирген Клоп тек што је преузео кормило Ливерпула медији на Острву почели су да спекулишу о томе кога ће харизматични Немац да доведе у јануарском прелазном року! Писало се о много имена, пре свих о Ројсу и Хумелсу из Дортмунда, али ЕСПН данас тврди да су планови новог менаџера нешто другачији.

Марка Ројса жели и Барселона, тако да би то вероватно била немогућа мисија. Што се тиче штопера, а то ће Клопу на зиму бити примарно, јер му је под хитно потребан командант одбране, немачки стручњак гледа ка свом бившем клубу, међутим, његов пик није Хумелс, већ Невен Суботић, тврди ЕСПН! Српски интернационалац је један од омиљених Клопових фудбалера, заједно су још од Мајнца, што значи пуних осам година.

Јирген Клоп има неограничено поверење у Суботића што је показао више пута током заједничких година у Дортмунду. Србин је често кубурио с повредама и формом, али је увек имао места у тиму када је био спреман. Оно што такође иде у прилог овој причи јесте и цена, пошто се не очекује да Борусија свог капитена пусти без 40.000.000 евра, док је тржишна вредност Суботића око 15.000.000.

Коментари / 0

Оставите коментар