Subotić i Klop - drugovanje i na Enfildu?!

ESPN tvrdi da je Srbin prvi pik nemačkog stručnjaka!

Fudbal 12.10.2015 | 14:20
Subotić i Klop - drugovanje i na Enfildu?!

Jirgen Klop tek što je preuzeo kormilo Liverpula mediji na Ostrvu počeli su da spekulišu o tome koga će harizmatični Nemac da dovede u januarskom prelaznom roku! Pisalo se o mnogo imena, pre svih o Rojsu i Humelsu iz Dortmunda, ali ESPN danas tvrdi da su planovi novog menadžera nešto drugačiji.

Marka Rojsa želi i Barselona, tako da bi to verovatno bila nemoguća misija. Što se tiče štopera, a to će Klopu na zimu biti primarno, jer mu je pod hitno potreban komandant odbrane, nemački stručnjak gleda ka svom bivšem klubu, međutim, njegov pik nije Humels, već Neven Subotić, tvrdi ESPN! Srpski internacionalac je jedan od omiljenih Klopovih fudbalera, zajedno su još od Majnca, što znači punih osam godina.

Jirgen Klop ima neograničeno poverenje u Subotića što je pokazao više puta tokom zajedničkih godina u Dortmundu. Srbin je često kuburio s povredama i formom, ali je uvek imao mesta u timu kada je bio spreman. Ono što takođe ide u prilog ovoj priči jeste i cena, pošto se ne očekuje da Borusija svog kapitena pusti bez 40.000.000 evra, dok je tržišna vrednost Subotića oko 15.000.000.

Komentari / 0

Ostavite komentar