Венгерова порука Управи Ливерпула...

Људи, што сменисте Роџерса?! „Мени је то тешко да разумем“, каже тренер Арсенала!

Фудбал 14.10.2015 | 18:40
Венгерова порука Управи Ливерпула...

У црвеном делу Ливерпула еуфорија, а у северном Лондону - тајац. Одатле испод ока Арсен Венгер гледа ка североистоку Енглеске и не може да се начуди због чега је управа клуба са Енфилда сменила Брендана Роџерса.

Јиргена Клопа, додуше, не помиње, мада се из ранијих изјава да закључити да изузетно цени немачког тренера. Бар исто као и ирског, који је после три године добио отказ услед лошег старта још једне сезоне.
„Не заборавимо да Ливерпул није био првак Енглеске од 1990. До тад је освојио 18 титула, а од тад ниједну. Најближи шампионском трофеју био је пре две сезоне (под вођством, Брендана Роџерса, оп. ау) и зато стварно, али стварно не знам ниједан разуман разлог због чега је клуб донели одлуку о смени Роџерса тако брзо. Мени је то тешко да разумем“, врти главом Арсен Венегер.

Француски стручњак је најдуговечнији тренер у актуленом сазиву свих премијерлигаша и можда у чињеници да му је ово 20. сезона на клупи Ларсенала ваља тражити одговор на питање због чега подржава Роџерса.
„Највише сам изненађен због тога што је за мене то тужна вест. Увек је тешко кад изгубите посао, а кад добијете отказ после осам утакмица у првенству мора да је веома тешко. Да сте добро почели сезону, а затим вам се десили лоши тренуци људи би вам опростили, међутим, уколико одмах почнете лоше народ ће почети да преиспитује ваше могућности, а управо се то десило Брендану Роџерсу“, оценио је Арсен Венегер.

Коментари / 0

Оставите коментар