Vengerova poruka Upravi Liverpula...

Ljudi, što smeniste Rodžersa?! „Meni je to teško da razumem“, kaže trener Arsenala!

Fudbal 14.10.2015 | 18:40
Vengerova poruka Upravi Liverpula...

U crvenom delu Liverpula euforija, a u severnom Londonu - tajac. Odatle ispod oka Arsen Venger gleda ka severoistoku Engleske i ne može da se načudi zbog čega je uprava kluba sa Enfilda smenila Brendana Rodžersa.

Jirgena Klopa, doduše, ne pominje, mada se iz ranijih izjava da zaključiti da izuzetno ceni nemačkog trenera. Bar isto kao i irskog, koji je posle tri godine dobio otkaz usled lošeg starta još jedne sezone.
„Ne zaboravimo da Liverpul nije bio prvak Engleske od 1990. Do tad je osvojio 18 titula, a od tad nijednu. Najbliži šampionskom trofeju bio je pre dve sezone (pod vođstvom, Brendana Rodžersa, op. au) i zato stvarno, ali stvarno ne znam nijedan razuman razlog zbog čega je klub doneli odluku o smeni Rodžersa tako brzo. Meni je to teško da razumem“, vrti glavom Arsen Veneger.

Francuski stručnjak je najdugovečniji trener u aktulenom sazivu svih premijerligaša i možda u činjenici da mu je ovo 20. sezona na klupi Larsenala valja tražiti odgovor na pitanje zbog čega podržava Rodžersa.
„Najviše sam iznenađen zbog toga što je za mene to tužna vest. Uvek je teško kad izgubite posao, a kad dobijete otkaz posle osam utakmica u prvenstvu mora da je veoma teško. Da ste dobro počeli sezonu, a zatim vam se desili loši trenuci ljudi bi vam oprostili, međutim, ukoliko odmah počnete loše narod će početi da preispituje vaše mogućnosti, a upravo se to desilo Brendanu Rodžersu“, ocenio je Arsen Veneger.

Komentari / 0

Ostavite komentar