Ево ко су љепотице чија је фотографија залудела интернет током меча Албанија - Србија!

Да политички сукоби не могу да надјачају љубав и поштовање показале су две насмејане лепотице, Српкиња Санела Дејан и Албанка Аталанта Керчику.

Фудбал 10.10.2015 | 18:20
Ево ко су љепотице чија је фотографија залудела интернет током меча Албанија - Србија!

Фотографија која је током меча у Елбасану изазвала велику пажњу на друштвеним мрежама, узбуркала је јавност јер на њој Санела и Аталанта држе, једна уз другу, српску и албанску заставу.

Тиме су показале да места и времена за мржњу нема, предуслови за права пријатељства не постоје и да се пријатељи не бирају на основу тога које су националности, вероисповести и који језик говоре.

Фотографија је настала у јуну у Бугарској која је била одмаћин престижног такмичења у лепоти “Мис & Мистер Гранд Си Јуниверс”, на коме је Санела представљала своју земљу а Аталанта своју.

Један део такмичења подразумева и ношење националних обележја земаља које такмичари представљају.

Тог дана такмичари су шетали Пловдивом, носећи заставе својих држава а неки су били обучени и у националне ношње.

У току шетње, члан борда “Ворлд бјути конгрес”, Александар Рајков, зауставио се да фотографише две лепотице.

Санела је носила српску народну ношњу а представница Албаније - дугачку црвену хаљину на којој је црни двоглави орао, симбол који се налази на албанској застави.

Оне су се пре почетка такмичења упознале у Београду.

Александар нам је рекао да су се Санела и Аталанта током такмичења одлично слагале.

- Девојке су се упознале у Београду, одакле смо заједно отпутовали за Бугарску. Током боравка у Софији и Пловдиву, врло лепо су се слагале, биле су нераздвојне, а друже се и дан данас - рекао је Александар Рајков.

Представник Србије на такмичењу био је и Радуле Раша Вучетић из Београда, који се током боравка у Бугарској, такође, дружио са прелепом Албанком.

- Занимљиво је то да је Аталанта управо из Елбасана, где се у четвртак одиграла утакмица између Србије и Албаније. Чак ни инцидент са претходне утакмице у Београду није направио јаз између девојака, а да су заслужиле назив “амбасадорке добре воље” између две земље - јесу! Веома сам поносан на њих! - додао је Рајков у изјави за Блицспорт.

Најлепша Албанка студира архитектуру у Тирани, а Санела, којој је ово било прво овакво међународно учешће, живи у Новом Саду.

Ни више од 800 километара које их иначе деле није успело да раздвоји две другарице. Наиме, Аталанта је већ посетила Санелу у њеном родном граду.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

САМИР

10.10.2015 16:43

УХ СТО ЈЕ ОВА САНЕЛИЦА ДОБРА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Самир

11.10.2015 09:19

Добре су обадвије

ОДГОВОРИТЕ