Evo ko su ljepotice čija je fotografija zaludela internet tokom meča Albanija - Srbija!

Da politički sukobi ne mogu da nadjačaju ljubav i poštovanje pokazale su dve nasmejane lepotice, Srpkinja Sanela Dejan i Albanka Atalanta Kerčiku.

Fudbal 10.10.2015 | 18:20
Evo ko su ljepotice čija je fotografija zaludela internet tokom meča Albanija - Srbija!

Fotografija koja je tokom meča u Elbasanu izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, uzburkala je javnost jer na njoj Sanela i Atalanta drže, jedna uz drugu, srpsku i albansku zastavu.

Time su pokazale da mesta i vremena za mržnju nema, preduslovi za prava prijateljstva ne postoje i da se prijatelji ne biraju na osnovu toga koje su nacionalnosti, veroispovesti i koji jezik govore.

Fotografija je nastala u junu u Bugarskoj koja je bila odmaćin prestižnog takmičenja u lepoti “Mis & Mister Grand Si Junivers”, na kome je Sanela predstavljala svoju zemlju a Atalanta svoju.

Jedan deo takmičenja podrazumeva i nošenje nacionalnih obeležja zemalja koje takmičari predstavljaju.

Tog dana takmičari su šetali Plovdivom, noseći zastave svojih država a neki su bili obučeni i u nacionalne nošnje.

U toku šetnje, član borda “Vorld bjuti kongres”, Aleksandar Rajkov, zaustavio se da fotografiše dve lepotice.

Sanela je nosila srpsku narodnu nošnju a predstavnica Albanije - dugačku crvenu haljinu na kojoj je crni dvoglavi orao, simbol koji se nalazi na albanskoj zastavi.

One su se pre početka takmičenja upoznale u Beogradu.

Aleksandar nam je rekao da su se Sanela i Atalanta tokom takmičenja odlično slagale.

- Devojke su se upoznale u Beogradu, odakle smo zajedno otputovali za Bugarsku. Tokom boravka u Sofiji i Plovdivu, vrlo lepo su se slagale, bile su nerazdvojne, a druže se i dan danas - rekao je Aleksandar Rajkov.

Predstavnik Srbije na takmičenju bio je i Radule Raša Vučetić iz Beograda, koji se tokom boravka u Bugarskoj, takođe, družio sa prelepom Albankom.

- Zanimljivo je to da je Atalanta upravo iz Elbasana, gde se u četvrtak odigrala utakmica između Srbije i Albanije. Čak ni incident sa prethodne utakmice u Beogradu nije napravio jaz između devojaka, a da su zaslužile naziv “ambasadorke dobre volje” između dve zemlje - jesu! Veoma sam ponosan na njih! - dodao je Rajkov u izjavi za Blicsport.

Najlepša Albanka studira arhitekturu u Tirani, a Sanela, kojoj je ovo bilo prvo ovakvo međunarodno učešće, živi u Novom Sadu.

Ni više od 800 kilometara koje ih inače dele nije uspelo da razdvoji dve drugarice. Naime, Atalanta je već posetila Sanelu u njenom rodnom gradu.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

SAMIR

10.10.2015 16:43

UH STO JE OVA SANELICA DOBRA .

ODGOVORITE
Name

Re Samir

11.10.2015 09:19

Dobre su obadvije

ODGOVORITE