Афера Шешељ! Ово је мајица због које је фудбалер избачен из клуба!

Играч ФК Горажде, Владимир Радовић, након добијања отказа због ношења мајице са ликом Војислава Шешеља објашњава за "Блиц" да није националиста.

Фудбал 10.10.2015 | 18:00
Афера Шешељ! Ово је мајица због које је фудбалер избачен из клуба!

"У прошли петак сам дошао на тренинг, а испод дуксерице сам имао мајицу са Шешељевим ликом. Нико то није ни приметио док нисам ушао у свлачионицу да се распремам а онда је кренула шала са саиграчима", почиње причу о догађају млади играч родом из Фоче.

Непријатна ситуација сачекала га је већ дан касније када се није нашао ни у протоколу за меч са Братством из Грачанице, а до тада је био редован стартер.

"Када сам дошао на утакмицу, тренер, Дамир Бећа, је прочитао списак, али ме није било међу 18. Био сам јако изненађен, нарочито због чињенице да сам до сада сваки меч играо у стартној постави", наставља он.

Отказ му је уручен два дана након утакмице исто без икаквог објашњења. Тек касније директор му је објаснио да је то било због наведене мајице.

"У понедељак сам стигао на тренинг, а тамо ме је чекао тренер са ковертом. Када сам је отворио имао сам шта и да видим, у њој је био отказ. Остао сам без клуба."

Након што се прича проширила, Владимир је добијао претње преко друштвених мрежа и форума, али су га његови најмилији подржали. Како сам каже није био узрујан и уплашен претњама.

"Нисам био уплашен, и поред претњи и осуда преко "фејсбука" и портала. Родитељи и девојка су ми највећа подршка", за крај разговора објашњава бивши играч Горажда.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

еди

10.10.2015 17:01

Овај или је безобразан или луд...цуј не зна ста ту није у реду!?!?!?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

1

10.10.2015 17:17

Сад може код Воје играти, сад је слободан играч...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

10.10.2015 18:04

Да је био иоле нормалан то не би требао да уради.

ОДГОВОРИТЕ