Afera Šešelj! Ovo je majica zbog koje je fudbaler izbačen iz kluba!

Igrač FK Goražde, Vladimir Radović, nakon dobijanja otkaza zbog nošenja majice sa likom Vojislava Šešelja objašnjava za "Blic" da nije nacionalista.

Fudbal 10.10.2015 | 18:00
Afera Šešelj! Ovo je majica zbog koje je fudbaler izbačen iz kluba!

"U prošli petak sam došao na trening, a ispod dukserice sam imao majicu sa Šešeljevim likom. Niko to nije ni primetio dok nisam ušao u svlačionicu da se raspremam a onda je krenula šala sa saigračima", počinje priču o događaju mladi igrač rodom iz Foče.

Neprijatna situacija sačekala ga je već dan kasnije kada se nije našao ni u protokolu za meč sa Bratstvom iz Gračanice, a do tada je bio redovan starter.

"Kada sam došao na utakmicu, trener, Damir Beća, je pročitao spisak, ali me nije bilo među 18. Bio sam jako iznenađen, naročito zbog činjenice da sam do sada svaki meč igrao u startnoj postavi", nastavlja on.

Otkaz mu je uručen dva dana nakon utakmice isto bez ikakvog objašnjenja. Tek kasnije direktor mu je objasnio da je to bilo zbog navedene majice.

"U ponedeljak sam stigao na trening, a tamo me je čekao trener sa kovertom. Kada sam je otvorio imao sam šta i da vidim, u njoj je bio otkaz. Ostao sam bez kluba."

Nakon što se priča proširila, Vladimir je dobijao pretnje preko društvenih mreža i foruma, ali su ga njegovi najmiliji podržali. Kako sam kaže nije bio uzrujan i uplašen pretnjama.

"Nisam bio uplašen, i pored pretnji i osuda preko "fejsbuka" i portala. Roditelji i devojka su mi najveća podrška", za kraj razgovora objašnjava bivši igrač Goražda.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

edi

10.10.2015 17:01

Ovaj ili je bezobrazan ili lud...cuj ne zna sta tu nije u redu!?!?!?!?

ODGOVORITE
Name

1

10.10.2015 17:17

Sad može kod Voje igrati, sad je slobodan igrač...

ODGOVORITE
Name

Iskreno

10.10.2015 18:04

Da je bio iole normalan to ne bi trebao da uradi.

ODGOVORITE