Данило Анђушић, ипак, опет у Партизану!

Врло је вероватно да ће Данило Анђушић, који већ неко време тренира са Партизаном, поново обући дрес бившег клуба. Реч је о краткорочном уговору, уз опцију продужетка.

Кошарка 10.10.2015 | 10:20
Данило Анђушић, ипак, опет у Партизану!

Данило Анђушић опет у дресу Партизана!

Према сазнањима МОНДА, Анђушић би у току следеће недеље требало да потпише краткорочан уговор са Партизаном (на два месеца), уз опцију продужетка ако не буде имао понуде из иностранства.

"Договорили смо се да тренирам са Партизаном, одржавам форму, нисмо причали о некој дубљој сарадњи", рекао нам је Анђушић недавно на представљању новог тима и стручног штаба КК Партизан.

Изгледа да су, у међувремену, и Партизан и Анђушић схватили да би сарадњу требало подићи на виши ниво и да је и једној и другој страни ово "wин-wин" ситуација - Анђушић добија прилику да игра, а Партизан одличног играча (бека-шутера) чије би искуство, уз још неке играче, требало да помогне полетарцима.

Анђушић ће бити трећи повратник у Партизан ове сезоне, после Косте Перовића и Чедомира Витковца. Условно речено и Александра Цветковића, јер је он био у млађим категоријама црно-белих.

Данило Анђушић, који је ожењен српском стрелкињом Иваном Максимовић (освајачица сребрне медаље на Олимпијским играма у Лондону), био је у Партизану у сезони 2011/12. када је раскинуо уговор (крајем 2012. године) незадовољан статусом у тиму, односно тиме што га је тадашњи тренер Душко Вујошевић, према сопственом признању, "жртвовао" како би Богдан Богдановић добио више минута.

Анђушић је прошле сезоне играо за Билбао Баскет, а пре тога за Ваљадолид и Виртус Пре Партизана, играо је за Хемофарм и Мега Визуру (данас Мега Лекс).

И други Мурић у Партизану?
Све су гласније приче да ће се у црно-белом дресу "ујединити" браћа Мурић - реконвалесцент Едо (оперисао раме) и слободни агент Дино, који се недавно растао са Олимпијом. Он би био појачање на позицији крилног центра, мада је дискутабилно шта би ново донео екипи у односу на Чедомира Витковца - осим младости и енергије.

Коментари / 0

Оставите коментар