СП - Шок на старту: Порази Бразила и Аргентине!

Почетак јужноамеричких квалификација за Светско фудбалско првенство 2018. године био је неуспешан за Бразил и Аргентину.

Фудбал 09.10.2015 | 17:20
СП - Шок на старту: Порази Бразила и Аргентине!

Чиле је савладао Бразил са 2:0 головима Варгаса у 72. и Санчеса у 90. минуту, док је Аргентина истим резултатом изгубила од Еквадора.

Дебакл ’Гаучоса’ у Буенос Ајресу догодио се у у завршници меча, а стрелци играч Гремија Ерасо у 81. минуту и Каиседо минут касније.

Аргентина је играла без повређеног Леа Месија, а сада ју је задесио нови пех, пошто је и Серхио Агуеро морао да напусти терен већ у 24. минуту и највероватније неће бити у саставу репрезентације која ће већ у уторак играти против Парагваја.

Биће то нови тежак испит за Аргентинце пошто је и Парагвај као гост освојио сва три бода савладавши Венецуелу са 1:0 голом Гонсалеса на пет минута до краја.

Сва три бода на гостовању уписао је и Уругвај, пошто је на традиционално незгодном гостовању у Ла Пасу победио Боливију са 2:0. Истим резултатом и Колумбија је добила Перу.

Квалификације се настављају у уторак утакмицама Еквадор – Боливија, Уругвај – Колумбија, Парагвај – Аргентина, Бразил – Венецуела и Перу – Чиле.

Резултати 1. кола јужноамеричких квалификација:

Боливија – Уругвај 0:2
Касерес у 10, Годин 69

Колумбија – Перу 2:0
Гутијерес 36, Кардона 90

Венецуела – Парагвај 0:1
Гонсалес 85

Чиле – Бразил 2:0
Варгас 72, Санчес 90

Аргентина – Еквадор 0:2
Ерасо 81, Каиседо 82

Коментари / 0

Оставите коментар