SP - Šok na startu: Porazi Brazila i Argentine!

Početak južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko fudbalsko prvenstvo 2018. godine bio je neuspešan za Brazil i Argentinu.

Fudbal 09.10.2015 | 17:20
SP - Šok na startu: Porazi Brazila i Argentine!

Čile je savladao Brazil sa 2:0 golovima Vargasa u 72. i Sančesa u 90. minutu, dok je Argentina istim rezultatom izgubila od Ekvadora.

Debakl ’Gaučosa’ u Buenos Ajresu dogodio se u u završnici meča, a strelci igrač Gremija Eraso u 81. minutu i Kaisedo minut kasnije.

Argentina je igrala bez povređenog Lea Mesija, a sada ju je zadesio novi peh, pošto je i Serhio Aguero morao da napusti teren već u 24. minutu i najverovatnije neće biti u sastavu reprezentacije koja će već u utorak igrati protiv Paragvaja.

Biće to novi težak ispit za Argentince pošto je i Paragvaj kao gost osvojio sva tri boda savladavši Venecuelu sa 1:0 golom Gonsalesa na pet minuta do kraja.

Sva tri boda na gostovanju upisao je i Urugvaj, pošto je na tradicionalno nezgodnom gostovanju u La Pasu pobedio Boliviju sa 2:0. Istim rezultatom i Kolumbija je dobila Peru.

Kvalifikacije se nastavljaju u utorak utakmicama Ekvador – Bolivija, Urugvaj – Kolumbija, Paragvaj – Argentina, Brazil – Venecuela i Peru – Čile.

Rezultati 1. kola južnoameričkih kvalifikacija:

Bolivija – Urugvaj 0:2
Kaseres u 10, Godin 69

Kolumbija – Peru 2:0
Gutijeres 36, Kardona 90

Venecuela – Paragvaj 0:1
Gonsales 85

Čile – Brazil 2:0
Vargas 72, Sančes 90

Argentina – Ekvador 0:2
Eraso 81, Kaisedo 82

Komentari / 0

Ostavite komentar