САД су народ који стално уништава

"Када би Европљани престали да слушају те Американце, био бих срећнији, ето!", изјавио је у Москви француски глумац

Забава 09.10.2015 | 13:00
САД су народ који стално уништава

Сједињене Америчке Државе, то је народ који стално уништава неки други народ", изјавио је у среду у Москви француски глумац Жерар Депадије, који тврди да "више воли да буде Рус".

"Сједињене Америчке Државе? То је народ који стално уништава други народ. Међусобно су ратовали, уништили су Индијанце, после су спроводили робовласништво, а потом је дошао сецесионистички рат", навео је славни глумац у интервјуу руским новинарима који је данас пренео радио Франс интер.

"Касније су први бацили атомску бомбу. Где год прођу, направе с... Не, више волим да будем Рус", додао је Депадије коме је пре две године руски председник Владимир Путин дао руско држављанство.

"Када би Европљани престали да слушају те Американце, био бих срећнији, ето!", закључио је 66-годишњи глумац пре него што се појавио на сцени московског позоришта где је уз француску колегиницу Фани Ардан играо у представи "Ла Мусица деуxиеме" Маргерит Дирас.

"Споменик" француске кинематографије, Депадије је био у жижи медијске пажње 2012. када је обелоданио да ће вратити француски пасош у знак протеста због екстра пореза на најбогатије Французе које је увела социјалистичка влада.

Од тада редовно скреће пажњу својим провокативним изјавама и проруским ставовима.

Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БОНЖУР М'СЈЕ ДЕПАРДЈЕ

09.10.2015 11:14

То, брате Србине. Делим твоје мишљење, али мене нико не чује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

09.10.2015 11:33

Он је редак појединац који је видео кроз зид то јесте спознао истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

10.10.2015 08:07

У праву је цовјек

ОДГОВОРИТЕ