SAD su narod koji stalno uništava

"Kada bi Evropljani prestali da slušaju te Amerikance, bio bih srećniji, eto!", izjavio je u Moskvi francuski glumac

Zabava 09.10.2015 | 13:00
SAD su narod koji stalno uništava

Sjedinjene Američke Države, to je narod koji stalno uništava neki drugi narod", izjavio je u sredu u Moskvi francuski glumac Žerar Depadije, koji tvrdi da "više voli da bude Rus".

"Sjedinjene Američke Države? To je narod koji stalno uništava drugi narod. Međusobno su ratovali, uništili su Indijance, posle su sprovodili robovlasništvo, a potom je došao secesionistički rat", naveo je slavni glumac u intervjuu ruskim novinarima koji je danas preneo radio Frans inter.

"Kasnije su prvi bacili atomsku bombu. Gde god prođu, naprave s... Ne, više volim da budem Rus", dodao je Depadije kome je pre dve godine ruski predsednik Vladimir Putin dao rusko državljanstvo.

"Kada bi Evropljani prestali da slušaju te Amerikance, bio bih srećniji, eto!", zaključio je 66-godišnji glumac pre nego što se pojavio na sceni moskovskog pozorišta gde je uz francusku koleginicu Fani Ardan igrao u predstavi "La Musica deuxieme" Margerit Diras.

"Spomenik" francuske kinematografije, Depadije je bio u žiži medijske pažnje 2012. kada je obelodanio da će vratiti francuski pasoš u znak protesta zbog ekstra poreza na najbogatije Francuze koje je uvela socijalistička vlada.

Od tada redovno skreće pažnju svojim provokativnim izjavama i proruskim stavovima.

Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

БОНЖУР М'СЈЕ ДЕПАРДЈЕ

09.10.2015 13:14

То, брате Србине. Делим твоје мишљење, али мене нико не чује.

ODGOVORITE
Name

Serafim

09.10.2015 13:33

On je redak pojedinac koji je video kroz zid to jeste spoznao istinu.

ODGOVORITE
Name

Md

10.10.2015 10:07

U pravu je covjek

ODGOVORITE