Крејг не жели да буде Бонд

"Ни по коју цену не желим више да играм Бонда. С тим сам завршио. Готово је. Све што сада желим је да кренем даље", каже британски глумац који игра у најновијем филму о славном агенту

Забава 09.10.2015 | 11:30
Крејг не жели да буде Бонд

Британски глумац Данијел Крејг, који у последњих десет година позајмљује свој лик најславнијем филмском шпијуну 007, каже да би "пре себи пресекао вене него да игра у још једном филму од Џејмсу Бонду".


У интервјуу који је дао британском магазину Тиме Оут, 47-годишњи глумац, којег ће публика ускоро моћи да види у најновијем наставку Бондове франшизе, "Спецтре", врло је сликовито објаснио свој став према улози:

"Тренутно бих радије разбио ову чашу и пресекао себи вене. Ни по коју цену не желим више да играм Бонда. С тим сам завршио. Готово је. Све што сада желим је да кренем даље".

"Најмање годину-две не желим чак ни да размишљам о томе. Не знам који ће бити мој следећи корак. Немам баш никакву идеју, а ако уопште будем снимио још једног Бонда то ће бити само због новца", закључио је Крејг.

Филм "Спецтре" ће бити његов четврти филм у улози Бонда. Популарног британског тајног агента најдуже су глумили Шон Конери и Роџер Мур који су се појавили у седам наслова.

Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хх

09.10.2015 10:54

То су прави глумци а не овај ....

ОДГОВОРИТЕ