Krejg ne želi da bude Bond

"Ni po koju cenu ne želim više da igram Bonda. S tim sam završio. Gotovo je. Sve što sada želim je da krenem dalje", kaže britanski glumac koji igra u najnovijem filmu o slavnom agentu

Zabava 09.10.2015 | 11:30
Krejg ne želi da bude Bond

Britanski glumac Danijel Krejg, koji u poslednjih deset godina pozajmljuje svoj lik najslavnijem filmskom špijunu 007, kaže da bi "pre sebi presekao vene nego da igra u još jednom filmu od Džejmsu Bondu".


U intervjuu koji je dao britanskom magazinu Time Out, 47-godišnji glumac, kojeg će publika uskoro moći da vidi u najnovijem nastavku Bondove franšize, "Spectre", vrlo je slikovito objasnio svoj stav prema ulozi:

"Trenutno bih radije razbio ovu čašu i presekao sebi vene. Ni po koju cenu ne želim više da igram Bonda. S tim sam završio. Gotovo je. Sve što sada želim je da krenem dalje".

"Najmanje godinu-dve ne želim čak ni da razmišljam o tome. Ne znam koji će biti moj sledeći korak. Nemam baš nikakvu ideju, a ako uopšte budem snimio još jednog Bonda to će biti samo zbog novca", zaključio je Krejg.

Film "Spectre" će biti njegov četvrti film u ulozi Bonda. Popularnog britanskog tajnog agenta najduže su glumili Šon Koneri i Rodžer Mur koji su se pojavili u sedam naslova.

Novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hh

09.10.2015 12:54

To su pravi glumci a ne ovaj ....

ODGOVORITE