Џемпер стар 60 година носиле три генерације

Брејди Гоус, 7-годишњи дечак из Индијане, постао је пета особа у породици Гоус која је обукла џемпер стар 61 годину. Последње две генерације дечака у породици су носиле овај џемпер на школском фотографисању у првом разреду, баш као што је то урадио Брејди.

Занимљивости 09.10.2015 | 08:29
Џемпер стар 60 година носиле три генерације

Овај сиви џемпер учинио је од Брејдија локалну звезду у месту Браунсбург, а његов отац рекао је за телевизију да мисли да је дивно што његов син зна колико је тај џемпер битан за њихову фамилију.

- Њега је прво носио Брејдијев деда стриц 1954. годие, потом Брејдијев деда 1958. године, као и његов рођени брат. Једино што знам је да га је моја бака купила 1954. године да би га мој тата обукао за фотографисање у првом разреду. То су урадила и његова два брата - прича Брејдијев отац Чак.

И сам Чак је носио овај џемпер 1982. године за фотографисање у првом разреду, па је желео да традицију настави његов син.

- Мој отац је умро 1999. године, пре него што сам се оженио и добио децу, зато је за мене ово начин да мој отац живи са нама кроз ту традицију. Такође је начин да Брејди научи још нешто о свом деди ког никада није упознао. Њих двојица су баш слични, и обојица воле да се шале - рекао је Чак.

Иако има само седам година, Брејди је рекао да жели да овај џемпер наследе његова деца у будућности.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар