Зашто пуца љубав Боке и Тевеза...?!

Добро обавештени извори тврде да постоји реална могућност повратка у Италију!

Фудбал 12.10.2015 | 19:20
Зашто пуца љубав Боке и Тевеза...?!

Љубав Карлоса Тевеза и Боке јуниорс могла би да буде јако кратког даха! Према писањима аргентинских медија које редом преносе италијански листови сјајни нападач могао би ускоро да се врати у Јувентус, јер на столу има отворену понуду италијанског шампиона!

Наиме, ради се о такозваним "добро обавештеним изворима" који тврде да Тевез три месеца није добио плату у свом вољеном клубу, те да се тим са Бомбоњере налази у великим финансијским проблемима. Читаву ситуацију жели да искористи Јуве и врати једног од најзаслужнијих играча за велике резултате у претходној сезони.

Е сад, многи ће рећи какве везе има што Тевез не прима плату кад је због Боке одбио оне силне милионе од Кинеза. Међутим, Аргентинци тврде да није то једини разлог због ког би велика љубав могла да "пукне". Непроверене информације говоре да је дошло до жучне расправе између Тевеза и велике клупске легенде Хуана Рамона Рикелмеа, после које управа клуба није стала иза популарног Апача, коме је такав однос челних људи много засметао.

Оно што је јасно јесте да је Јуве тренутно пребукиран играчима ван ЕУ, а то значи да би до трансфера тешко могло да дође у јануару, ако се о трансферу уопште може озбиљно и разговарати...

Коментари / 0

Оставите коментар