Zašto puca ljubav Boke i Teveza...?!

Dobro obavešteni izvori tvrde da postoji realna mogućnost povratka u Italiju!

Fudbal 12.10.2015 | 19:20
Zašto puca ljubav Boke i Teveza...?!

Ljubav Karlosa Teveza i Boke juniors mogla bi da bude jako kratkog daha! Prema pisanjima argentinskih medija koje redom prenose italijanski listovi sjajni napadač mogao bi uskoro da se vrati u Juventus, jer na stolu ima otvorenu ponudu italijanskog šampiona!

Naime, radi se o takozvanim "dobro obaveštenim izvorima" koji tvrde da Tevez tri meseca nije dobio platu u svom voljenom klubu, te da se tim sa Bombonjere nalazi u velikim finansijskim problemima. Čitavu situaciju želi da iskoristi Juve i vrati jednog od najzaslužnijih igrača za velike rezultate u prethodnoj sezoni.

E sad, mnogi će reći kakve veze ima što Tevez ne prima platu kad je zbog Boke odbio one silne milione od Kineza. Međutim, Argentinci tvrde da nije to jedini razlog zbog kog bi velika ljubav mogla da "pukne". Neproverene informacije govore da je došlo do žučne rasprave između Teveza i velike klupske legende Huana Ramona Rikelmea, posle koje uprava kluba nije stala iza popularnog Apača, kome je takav odnos čelnih ljudi mnogo zasmetao.

Ono što je jasno jeste da je Juve trenutno prebukiran igračima van EU, a to znači da bi do transfera teško moglo da dođe u januaru, ako se o transferu uopšte može ozbiljno i razgovarati...

Komentari / 0

Ostavite komentar