Јечменица: Против Шпаније најјаче! Очекујем и Јелену и Ану!

Селекторка Тениске репрезентације Србије Татјана Јечменица, изјавила је у Краљеву да ће наша репрезентација против Шпаније у ФЕД купу бити у најјачем саставу.

Тенис 09.10.2015 | 13:40
Јечменица: Против Шпаније најјаче! Очекујем и Јелену и Ану!

Јечменица каже да очекује да у Краљево у фебруару наредне године, дођу и Јелена Јанковић и Ана Ивановић.

Меч првог кола Светске групе Б Фед купа између женских тениских репрезентација Србије и Шпаније одиграће се 6. и 7. фебруара 2016. године у Краљеву. Селекторка је нагласила да Србија има јако добре тенисерке и да очекује да ће све доћи на овај дуел.

- Желимо да играмо у најјачој Светској групи А, и зато очекујем да Краљевачку дворану дођемо са комплетним саставом, односно са нашим најбољим тенисеркама. Шпанију никако не треба потценити, а надам се да ће публика која је била изузетна у Дејвис купу против Хрватске, и нама помоћи да прођемо даље – рекла је Јечменица.

Небојша Симовић, начелник Рашког округа рекао је да Краљево жели да се врати на спортску мапу, на којој је некада био препознатљив.

- ТСС је препознао жељу Краљева да будемо одлично домаћини. Ми то итекако желимо, јер хоћемо да развијамо спортски туризам. Подаци показују да су се после Дејвис купа у марту ове године, посете спортиста повећале за 20 одсто – рекао је Симовић.

Коментари / 0

Оставите коментар