Ječmenica: Protiv Španije najjače! Očekujem i Jelenu i Anu!

Selektorka Teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica, izjavila je u Kraljevu da će naša reprezentacija protiv Španije u FED kupu biti u najjačem sastavu.

Tenis 09.10.2015 | 13:40
Ječmenica: Protiv Španije najjače! Očekujem i Jelenu i Anu!

Ječmenica kaže da očekuje da u Kraljevo u februaru naredne godine, dođu i Jelena Janković i Ana Ivanović.

Meč prvog kola Svetske grupe B Fed kupa između ženskih teniskih reprezentacija Srbije i Španije odigraće se 6. i 7. februara 2016. godine u Kraljevu. Selektorka je naglasila da Srbija ima jako dobre teniserke i da očekuje da će sve doći na ovaj duel.

- Želimo da igramo u najjačoj Svetskoj grupi A, i zato očekujem da Kraljevačku dvoranu dođemo sa kompletnim sastavom, odnosno sa našim najboljim teniserkama. Španiju nikako ne treba potceniti, a nadam se da će publika koja je bila izuzetna u Dejvis kupu protiv Hrvatske, i nama pomoći da prođemo dalje – rekla je Ječmenica.

Nebojša Simović, načelnik Raškog okruga rekao je da Kraljevo želi da se vrati na sportsku mapu, na kojoj je nekada bio prepoznatljiv.

- TSS je prepoznao želju Kraljeva da budemo odlično domaćini. Mi to itekako želimo, jer hoćemo da razvijamo sportski turizam. Podaci pokazuju da su se posle Dejvis kupa u martu ove godine, posete sportista povećale za 20 odsto – rekao je Simović.

Komentari / 0

Ostavite komentar