Вазура о предсједнику Спартака: Шта хоће "Гајбица" Симовић?!

Не престају увреде у српском клупском фудбалу. Директор Партизана Милош Вазура поручује: "Само нека пробају да нам узму бодове!".

Фудбал 10.10.2015 | 13:20
Вазура о предсједнику Спартака: Шта хоће "Гајбица" Симовић?!

Након што је Фудбалски савез Србије одузео Спартаку четири бода, јер је у мечу против ОФК Београда (пораз 0:2) играо са другим тимом, из суботичког клуба су у своју одбрану истакли да је и Партизан исто тако поступио нешто раније, у мечу против Новог Пазара па није кажњен.

Суботичани сматрају да се у српском фудбалу примењују двоструки аршини и селективна правда а имају подршку Црвене звезде, која је поднела пријаву против Партизана због меча са Новим Пазаром (који је Партизан изгубио 2:3).

На то што причају из Спартака, а поготово председник Драган Симовић одговара директор Партизана Милош Вазура:

"Немојте ни да помишљате да нам одузмете бодове као Спартаку! Гајба Симовић меша бабе и жабе. Неки наши играчи су у Новом Пазару били на поштеди због утакмице са Стеауом, која нас је очекивала, а неки су имали проблема са повредама. Победом над Стеауом смо добили 5,4 милиона евра и ваљда је јасно колико нам је значила та утакмица. Ми се не плашимо никакве казне, јер и људи у ФСС знају да смо ми једини представник у Европи и да смо због обавеза у Лиги шампиона одмарали неке играче".

У изјави "Информеру", Вазура каже да неће да полемише са Симовићем (кога је опет назвао "Гајба"), јер...

"Партизан неће да улази у расправу са Спартаком, јер знам да Гајба Симовић не прича у своје име. Уствари, они се расправљају са људима из ФСС, а не са нама".

Директор Партизана није објаснио (или није био питан) шта ће бити потез клуба ако дисциплински органи ФСС одузму бодове и црно-белима.

Коментари / 0

Оставите коментар