Vazura o predsjedniku Spartaka: Šta hoće "Gajbica" Simović?!

Ne prestaju uvrede u srpskom klupskom fudbalu. Direktor Partizana Miloš Vazura poručuje: "Samo neka probaju da nam uzmu bodove!".

Fudbal 10.10.2015 | 13:20
Vazura o predsjedniku Spartaka: Šta hoće "Gajbica" Simović?!

Nakon što je Fudbalski savez Srbije oduzeo Spartaku četiri boda, jer je u meču protiv OFK Beograda (poraz 0:2) igrao sa drugim timom, iz subotičkog kluba su u svoju odbranu istakli da je i Partizan isto tako postupio nešto ranije, u meču protiv Novog Pazara pa nije kažnjen.

Subotičani smatraju da se u srpskom fudbalu primenjuju dvostruki aršini i selektivna pravda a imaju podršku Crvene zvezde, koja je podnela prijavu protiv Partizana zbog meča sa Novim Pazarom (koji je Partizan izgubio 2:3).

Na to što pričaju iz Spartaka, a pogotovo predsednik Dragan Simović odgovara direktor Partizana Miloš Vazura:

"Nemojte ni da pomišljate da nam oduzmete bodove kao Spartaku! Gajba Simović meša babe i žabe. Neki naši igrači su u Novom Pazaru bili na poštedi zbog utakmice sa Steauom, koja nas je očekivala, a neki su imali problema sa povredama. Pobedom nad Steauom smo dobili 5,4 miliona evra i valjda je jasno koliko nam je značila ta utakmica. Mi se ne plašimo nikakve kazne, jer i ljudi u FSS znaju da smo mi jedini predstavnik u Evropi i da smo zbog obaveza u Ligi šampiona odmarali neke igrače".

U izjavi "Informeru", Vazura kaže da neće da polemiše sa Simovićem (koga je opet nazvao "Gajba"), jer...

"Partizan neće da ulazi u raspravu sa Spartakom, jer znam da Gajba Simović ne priča u svoje ime. Ustvari, oni se raspravljaju sa ljudima iz FSS, a ne sa nama".

Direktor Partizana nije objasnio (ili nije bio pitan) šta će biti potez kluba ako disciplinski organi FSS oduzmu bodove i crno-belima.

Komentari / 0

Ostavite komentar