Фјорентина и Немања Видић...?!

Италијански медији пишу да је Србин велика жеља тренера Виоле Паула Соузе.

Фудбал 09.10.2015 | 09:20
Фјорентина и Немања Видић...?!

Ако није успела пре десет година, Виола би могла ове сезоне да се дочепа потписа Немање Видића.

Није тајна да Фјорентина тражи појачање у средишту дефанзивне линије, а после штопера Порта Лисандра Лопеза и искусног дефанзивца Милана Филипа Мексеса, управо је Србин велика жеља тренера лидера Серије А Паула Соузе.

Португалац жели да појача последњу линију 33-годишњим српским интернационалцем који је вишак у Интеру код Роберта Манчинија и није одиграо ниједан минут ове сезоне.

Подсетимо, Фјорентина је била јако близу да нагажује Видића у зиму 2005, када је све било договорено са спортским директором Пантелеом Корвином и чекало се само да добије радну дозволу, с обзиром на то да је био ван Европске уније.

Како су италијанске власти одуговалчиле са дозволом, то је искористио Алекс Фегусон и приграбио Манчестер Јунајтеду велико појачање, које је овом клубу донело пет титула шампиона Енглеске, три Лига купа, пет Комјунити шилда, једну Лигу шампиона и једну титулу првака света.

Колико су у Фиренци жалили што нису комплетирали тада долазака Србина, не знамо, али знамо да за неке ствари никада није касно и да би долазак на “Артемио Франки” ове зиме за Видића био велики изазов.

Сигурно би Ужичанин био велико појачање за првопласирани тим италијанске лиге који би био ове сезоне могао да се дочепа Скудета после скоро пола века, тачније 46 година.

Коментари / 0

Оставите коментар