Једни смјењују Михајловића, а други га бране!

Тешки дани за српског тренера у Милану. Али ништа на шта већ није навикао.

Фудбал 08.10.2015 | 20:45
Једни смјењују Михајловића, а други га бране!

"Никада нисам дао отказ и никада нећу", рекао је недавно Синиша Михајловић, али нико у овом тренутку није ни помислио да ће он понудити оставку на место тренера Милана.

Баш супротно, ако се прате "откуцаји срца" челника Милана, друга страна је та која ће пре "понудити решење".

Док га са једне стране брани Андреа Галијани и поручује "Синиши је неопходно време“, с тим да се то време односи на период до Божића, са друге стране "Коријере дело Спорт" му налази замену. Или боље речено Берлускони.

Након два везана пораза у Серији А Михајловићу се дрма клупа, па ове италијанске новине преносе да Силвио Берлускони има "кеца у рукаву". Односно кечеве.

Он предлаже Марчела Липија као техничког директора, док би место тренера било понуђено некадашњем италијанском репрезентативцу Кристијану Брокију, који се до сада није опробао у сениорсом фудбалу. Тренутно води младу екипу Милана.

Овај двојац је био Берлусконијева идеја након уручивања отказа Филипу Инзагију, али су се у клубу ипак одлучили за Михајловића.

Српском тренеру подршку је данас упутио и некадашњи тренер овог клуба Карло Анчелоти и поручио Милану да му дају времена као што су то урадили и са Инзагијем.

Да однос критика и похвала буде уједначен побринуо се Миланов фудбалер Кеисуке Хонда који је јавно критиковао тренера - звучи мало парадоксално - претераног критиковања играча.

Две струје у Милану миришу на нове сукобе, па је питање ко ће први попустити.

Коментари / 0

Оставите коментар