Jedni smjenjuju Mihajlovića, a drugi ga brane!

Teški dani za srpskog trenera u Milanu. Ali ništa na šta već nije navikao.

Fudbal 08.10.2015 | 20:45
Jedni smjenjuju Mihajlovića, a drugi ga brane!

"Nikada nisam dao otkaz i nikada neću", rekao je nedavno Siniša Mihajlović, ali niko u ovom trenutku nije ni pomislio da će on ponuditi ostavku na mesto trenera Milana.

Baš suprotno, ako se prate "otkucaji srca" čelnika Milana, druga strana je ta koja će pre "ponuditi rešenje".

Dok ga sa jedne strane brani Andrea Galijani i poručuje "Siniši je neophodno vreme“, s tim da se to vreme odnosi na period do Božića, sa druge strane "Korijere delo Sport" mu nalazi zamenu. Ili bolje rečeno Berluskoni.

Nakon dva vezana poraza u Seriji A Mihajloviću se drma klupa, pa ove italijanske novine prenose da Silvio Berluskoni ima "keca u rukavu". Odnosno kečeve.

On predlaže Marčela Lipija kao tehničkog direktora, dok bi mesto trenera bilo ponuđeno nekadašnjem italijanskom reprezentativcu Kristijanu Brokiju, koji se do sada nije oprobao u seniorsom fudbalu. Trenutno vodi mladu ekipu Milana.

Ovaj dvojac je bio Berluskonijeva ideja nakon uručivanja otkaza Filipu Inzagiju, ali su se u klubu ipak odlučili za Mihajlovića.

Srpskom treneru podršku je danas uputio i nekadašnji trener ovog kluba Karlo Ančeloti i poručio Milanu da mu daju vremena kao što su to uradili i sa Inzagijem.

Da odnos kritika i pohvala bude ujednačen pobrinuo se Milanov fudbaler Keisuke Honda koji je javno kritikovao trenera - zvuči malo paradoksalno - preteranog kritikovanja igrača.

Dve struje u Milanu mirišu na nove sukobe, pa je pitanje ko će prvi popustiti.

Komentari / 0

Ostavite komentar