Са Матићем у Елбасан, двојици "забрањен" жути!

"Орлови" су у среду поподне отпутовали у Албанију на претпоследњу утакмицу квалификација за Европско првенство 2016. у Француској.

Фудбал 08.10.2015 | 09:20
Са Матићем у Елбасан, двојици "забрањен" жути!

Неће нас бити на Европском првенству у Француској наредне године, али је ред да се упркос свему што се догађало, достојанствено опростимо од квалификација.

Зато би било лепо да изабраници Радована Ћурчића у четвртак (20.45) победе Албанију у Елбасану, а затим и Португал у недељу на стадиону Партизана (18.00).

Да би то учинили, неопходно је да "орлови" буду у најјачем саставу, па радују вести које стижу из табора српске репрезентације.

По писању Спортског журнала, Немања Матић ће бити спреман да заигра у Елбасану, као и Александар Коларов. И један и други имали су проблеме са повредама претходних дана, али су оне по свему судећи - прошлост.

Што се тиче утакмице са Португалом, капитен Бранислав Ивановић и поменути Коларов имају парне жуте картоне, тако да ће морати да поведу рачуна против Албаније, јер би у случају још једне јавне опомене морали да пропусте дуел са Кристијаном Роналдом и његовим саиграчима.

ТАБЕЛА ГРУПЕ И: Португал (-1) 15, Данска 12, Албанија (-1) 11, Јерменија 2, Србија (-1) 1.

Коментари / 0

Оставите коментар