Sa Matićem u Elbasan, dvojici "zabranjen" žuti!

"Orlovi" su u sredu popodne otputovali u Albaniju na pretposlednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

Fudbal 08.10.2015 | 09:20
Sa Matićem u Elbasan, dvojici "zabranjen" žuti!

Neće nas biti na Evropskom prvenstvu u Francuskoj naredne godine, ali je red da se uprkos svemu što se događalo, dostojanstveno oprostimo od kvalifikacija.

Zato bi bilo lepo da izabranici Radovana Ćurčića u četvrtak (20.45) pobede Albaniju u Elbasanu, a zatim i Portugal u nedelju na stadionu Partizana (18.00).

Da bi to učinili, neophodno je da "orlovi" budu u najjačem sastavu, pa raduju vesti koje stižu iz tabora srpske reprezentacije.

Po pisanju Sportskog žurnala, Nemanja Matić će biti spreman da zaigra u Elbasanu, kao i Aleksandar Kolarov. I jedan i drugi imali su probleme sa povredama prethodnih dana, ali su one po svemu sudeći - prošlost.

Što se tiče utakmice sa Portugalom, kapiten Branislav Ivanović i pomenuti Kolarov imaju parne žute kartone, tako da će morati da povedu računa protiv Albanije, jer bi u slučaju još jedne javne opomene morali da propuste duel sa Kristijanom Ronaldom i njegovim saigračima.

TABELA GRUPE I: Portugal (-1) 15, Danska 12, Albanija (-1) 11, Jermenija 2, Srbija (-1) 1.

Komentari / 0

Ostavite komentar