Живинице: Отац и син се отровали ракијом

Исмет Омеровић (57) умро је у петак у тузланској болници од прекомјерног конзумирања алкохола, док је његов петнаестогодишњи син Ернад због тровања алкохолом у коми и смјештен је на Клиници за интензивну његу и реанимацију УКЦ-а Тузла.

Босна и Херцеговина 07.10.2015 | 16:35
Живинице: Отац и син се отровали ракијом

"Пили су ракију у сриједу увече с друштвом. Сутрадан је отац осјећао тегобе. Жалио се на бол у грудима, повраћао је, а увече су га одвезли у Хитну службу. Одмах је пребачен у болницу у Тузли, гдје је убрзо умро. Брат је у петак осјећао исте тегобе и њега смо одмах одвезли у Хитну, а потом и у болници. Он је у коми, није комуникативан", испричао је Едис Омеровића, други син преминулог Исмета.

Сахрана Исмету Омеровићу требала је бити обављена у недјељу, али је по пријави из УКЦ-а Тузла, због сумње на тровање алкохолом, на лице мјеста стигла полиција и одвезла тијело на обдукцију.

Из Полицијске станице Живинице речено је да их је дежурни оперативни у МУП-у ТК, по пријави дежурног љекара Одјељења за реанимацију и анестезиологију, обавијестио да је на одјељење довезен И. О. у тешком стању и да је истог дана умро. Наредног дана довезен је и његов син Е. О., такође у тешком стању.

Дежурни кантонални тужилац наредио је да се обави обдукција, а након токсиколошке анализе утврђено је да је смрт Исмета Омеровића наступила због тровања алкохолом. У овом случају вршит ће се даљња истрага, а узета је и боца алкохола који су Омеровићи конзумирали.

И док су Омеровићи још у шоку због трагедије која их је задесила, на Клиници за гинекологију и акушерство јучер је на свијет стигао нови члан породице. Исметова кћерка породила се у истој болници гдје јој је отац умро, а брат и даље лежи у тешком стању.

(Аваз)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

xx

07.10.2015 14:53

Немозе јест пекмез и пит ракију да је јео сланину мого би пит ракију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Такоје

07.10.2015 18:30

Или добру прасетину са разња.

Name

Цовјек

07.10.2015 18:40

Јадан је онај цовјек који се радује тудјој несреци.

Name

кј

07.10.2015 15:12

Дете од 15 година пије алцохол тј зозовача !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

08.10.2015 19:41

ПЕКЛИ ЉУДИ РАКИЈУ И ПРЕТЈЕРАЛИ А МОЗДА БИЛА ТАНКА МЕЗА

ОДГОВОРИТЕ