10 ствари је предвидио прије 5. октобра!

Три дана пред пети октобар, председник СР Југославије је упозорио да би марионетска власт довела до губитка суверенитета, идентитета и великог дела територије.

Србија 07.10.2015 | 15:00
10 ствари је предвидио прије 5. октобра!

1. Наша је земља суверена држава, има своје законе, свој Устав, своје институције. Србија је дужна а и заслужила је да се одбрани од инвазије која јој је припремљена кроз разне облике субверзије.

2. Догађаји који су организовани за наше изборе су део организоване хајке на земљу и народ, зато што су наша земља и народ баријера успостављању потпуне доминације на Балканском полуострву.

3. Из ове групације су нашој јавности послате поруке - да ће са њима на челу Југославија бити изван сваке опасности од рата и насиља, да ће доћи до економског просперитета, видно и брзо оствареног вишег стандарда, такозваног повратка Југославије у међународне институције, и тако даље. Поштовани грађани, моја је дужност да вас јавно и на време упозорим да су та обећања лажна, и да ствари стоје обратно.

4. У склопу политике распарчавања Југославије, Косово би била прва жртва. Његов садашњи статус би се прогласио за легалан и дефинитиван.

5. Што се тиче Црне Горе, њена судбина би била препуштена мафији.

6. Све земље које су се нашле у статусу ограниченог суверенитета, са владама под утицајем страних сила, вртоглавом брзином су постојале сиромашне.

7. Јавна и друштвена својина брзо би се трансформисале у приватну, али власници те својине по правилу били би странци.

8. Тортура над мишљењем је најдоследнији и најнеопходнији облик тортуре у земљи која је изгубила слободу. Манифестовање воље је допуштено само у виду фарсе, испољавају га само скутоноше страних газда. А њихова симулација слободне воље служи као покриће окупатору да је успоставио демократију у чије име је запосео територију туђе земље, преноси Интермагазин.

9. Губљење националног идентитета је највећи пораз једне нације, а то се не може избећи у савременом облику колонизације. Народ једва да је у стању да прати брзину којом почиње да употребљава туђи језик као свој, да се идентификује са туђим историјским личностима заборављајући своје, да познаје боље књижевност свог окупатора од своје књижевности, да глорификује туђу историју често се ругајући својој, да личи на друге уместо на себе…

10. Грађани могу да ми верују, а и не морају да ми верују. Моја је жеља да се у моја упозорења не увере касно. Заблуда да (народ) бира сам оно што за њега бира неко други, најопаснија је заблуда.

Тако је говорио Слободан Милошевић три дана пред 5. октобара.

Извор: Србија данас

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

кл

07.10.2015 13:13

Што се тиче Косова Слоба им је дао независност,а што се тиче Црне Горе сви пулени су били Слобини:Мило,Момир,Бранко Костић...Није он ништа предвидео већ је уништио Србију !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хммм

07.10.2015 13:21

Слоба написао аутобиографију шта је радио .

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

07.10.2015 13:37

Да није било Слобе не би ни нас било висе од пола и да није слао помоц неби било ни Републике Српске. Поцивај у миру док је србског народа памтице те

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данко

07.10.2015 13:59

Слово је највећи издајник српског народа у историји

Name

Богољуб

10.10.2015 06:58

Тако је xx. Доказ колико је био у праву је поцео од момента кад су покојног Слободана,(како сам казе) скутоносе ухапсиле и предале на Видовдан.Онда је све кренуло вртоглавом брзином од уцуткавања академаца до ајфон генерације.

Name

мм

07.10.2015 13:44

Слоба је рекао мање висе како јесте, али ниста није урадио да то спријеци. Харао је и радио ста не хтио и када је схватио ста му се спрема. Онда је он изасао да просипа памет...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2015 14:54

Само сто си ти Данко јос веца будала а то не примјецујес...

Name

Брле

07.10.2015 14:24

Од када је досла демократија у српски народ, од тада је посло свае наопако. Не дај бозе да устане Пасиц или неко његових сабораца. Сиријци би били мала маца према нама. Све би он ово протјерао у Сибир па и даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyy

07.10.2015 15:18

Тешко нама са нама,Слоба је отишао прине петнаест година у вријеме када Србија није била распродана,опљачкана и задужена.Пардон,уствари све је он то урадијо из Хага,плус што нас је тамо и издао.Јадни смо ми и питамо се што нам се ово дешава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма хајде

07.10.2015 15:32

Није он предвидио ништа него је само пренио оно што су му рекли да је спремљено као сценарио. Он није умро, лажно је сахрањен, живи у Русији са својом лујком Јулком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зид

07.10.2015 16:24

Паметном не треба ништа говорити , он зна сам , а будали је узалуд објашњавати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

07.10.2015 20:27

Браво!

Name

Соколац

07.10.2015 22:22

Браво Слобо србине . Нека ти ниси реко њима за Звјездана спаситеља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

08.10.2015 02:39

Слоба је као банкар познавао време у коме је живио али нажалост он није имао искрени подршку од својих сарадника који нису могли да схвате подвале и преваре Новог свјетског поретка. Тајни владари из сенке су градили своју будућност на СРБској несрећи рушењем Југославије, а већина "политичара" је Слобу следили само толико колико су они од свог познанства са њиме користи имали. Својим јуначким држањем пред судом Нечастивог у Хагу Слободан Милошевић је опрао смрћу својом све своје грехе за разлику од оних "Срба" који подло испод жита Слободана сада мртва осуђују да би тако сакрили праву истину о себи, да они као издајници Бога и СРБствс живе од СРБства а не за СРБство. Међутим, заклела се земља рају да се сваке тајне знају. Зато ће права истина о свима нама прије или после изаћи на видјело дана. Лаж је велики порок у приватном животу која на кратке стазе помаже али на дуге није дјелотворна јер се брзо открива. Због тога грађане Србије не треба сада жалити због бједе у којој се они сада налазе. Што су тражили то су и добили. Они су кроз ДЕМОНократоју а не демократију постали просјаци и робови. Примјер Србије нека послужи зато као поука другим државама и народима да се кукавичлуком и издајство свога народа,вјере и Отаџбине далеко не стиже!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА ПД

08.10.2015 07:27

СЛОБО СЛОБОДО. СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ И РАДОВАН КАРАЏИЋ СУ ЈЕДИНИ И ПОСЛЕДЊИ СРПСКИ ВЛАДАРИ КОИМА ЈЕ НАРОД ВЈЕРОВАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

08.10.2015 15:34

Слоба Нострадамус. :Д

ОДГОВОРИТЕ