10 stvari je predvidio prije 5. oktobra!

Tri dana pred peti oktobar, predsednik SR Jugoslavije je upozorio da bi marionetska vlast dovela do gubitka suvereniteta, identiteta i velikog dela teritorije.

Srbija 07.10.2015 | 15:00
10 stvari je predvidio prije 5. oktobra!

1. Naša je zemlja suverena država, ima svoje zakone, svoj Ustav, svoje institucije. Srbija je dužna a i zaslužila je da se odbrani od invazije koja joj je pripremljena kroz razne oblike subverzije.

2. Događaji koji su organizovani za naše izbore su deo organizovane hajke na zemlju i narod, zato što su naša zemlja i narod barijera uspostavljanju potpune dominacije na Balkanskom poluostrvu.

3. Iz ove grupacije su našoj javnosti poslate poruke - da će sa njima na čelu Jugoslavija biti izvan svake opasnosti od rata i nasilja, da će doći do ekonomskog prosperiteta, vidno i brzo ostvarenog višeg standarda, takozvanog povratka Jugoslavije u međunarodne institucije, i tako dalje. Poštovani građani, moja je dužnost da vas javno i na vreme upozorim da su ta obećanja lažna, i da stvari stoje obratno.

4. U sklopu politike rasparčavanja Jugoslavije, Kosovo bi bila prva žrtva. Njegov sadašnji status bi se proglasio za legalan i definitivan.

5. Što se tiče Crne Gore, njena sudbina bi bila prepuštena mafiji.

6. Sve zemlje koje su se našle u statusu ograničenog suvereniteta, sa vladama pod uticajem stranih sila, vrtoglavom brzinom su postojale siromašne.

7. Javna i društvena svojina brzo bi se transformisale u privatnu, ali vlasnici te svojine po pravilu bili bi stranci.

8. Tortura nad mišljenjem je najdosledniji i najneophodniji oblik torture u zemlji koja je izgubila slobodu. Manifestovanje volje je dopušteno samo u vidu farse, ispoljavaju ga samo skutonoše stranih gazda. A njihova simulacija slobodne volje služi kao pokriće okupatoru da je uspostavio demokratiju u čije ime je zaposeo teritoriju tuđe zemlje, prenosi Intermagazin.

9. Gubljenje nacionalnog identiteta je najveći poraz jedne nacije, a to se ne može izbeći u savremenom obliku kolonizacije. Narod jedva da je u stanju da prati brzinu kojom počinje da upotrebljava tuđi jezik kao svoj, da se identifikuje sa tuđim istorijskim ličnostima zaboravljajući svoje, da poznaje bolje književnost svog okupatora od svoje književnosti, da glorifikuje tuđu istoriju često se rugajući svojoj, da liči na druge umesto na sebe…

10. Građani mogu da mi veruju, a i ne moraju da mi veruju. Moja je želja da se u moja upozorenja ne uvere kasno. Zabluda da (narod) bira sam ono što za njega bira neko drugi, najopasnija je zabluda.

Tako je govorio Slobodan Milošević tri dana pred 5. oktobara.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

kl

07.10.2015 15:13

Što se tiče Kosova Sloba im je dao nezavisnost,a što se tiče Crne Gore svi puleni su bili Slobini:Milo,Momir,Branko Kostić...Nije on ništa predvideo već je uništio Srbiju !

ODGOVORITE
Name

Hmmm

07.10.2015 15:21

Sloba napisao autobiografiju šta je radio .

ODGOVORITE
Name

xx

07.10.2015 15:37

Da nije bilo Slobe ne bi ni nas bilo vise od pola i da nije slao pomoc nebi bilo ni Republike Srpske. Pocivaj u miru dok je srbskog naroda pamtice te

ODGOVORITE
Name

Danko

07.10.2015 15:59

Slovo je najveći izdajnik srpskog naroda u istoriji

Name

Bogoljub

10.10.2015 08:58

Tako je xx. Dokaz koliko je bio u pravu je poceo od momenta kad su pokojnog Slobodana,(kako sam kaze) skutonose uhapsile i predale na Vidovdan.Onda je sve krenulo vrtoglavom brzinom od ucutkavanja akademaca do ajfon generacije.

Name

mm

07.10.2015 15:44

Sloba je rekao manje vise kako jeste, ali nista nije uradio da to sprijeci. Harao je i radio sta ne htio i kada je shvatio sta mu se sprema. Onda je on izasao da prosipa pamet...

ODGOVORITE
Name

re

07.10.2015 16:54

Samo sto si ti Danko jos veca budala a to ne primjecujes...

Name

Brle

07.10.2015 16:24

Od kada je dosla demokratija u srpski narod, od tada je poslo svae naopako. Ne daj boze da ustane Pasic ili neko njegovih saboraca. Sirijci bi bili mala maca prema nama. Sve bi on ovo protjerao u Sibir pa i dalje.

ODGOVORITE
Name

xyy

07.10.2015 17:18

Teško nama sa nama,Sloba je otišao prine petnaest godina u vrijeme kada Srbija nije bila rasprodana,opljačkana i zadužena.Pardon,ustvari sve je on to uradijo iz Haga,plus što nas je tamo i izdao.Jadni smo mi i pitamo se što nam se ovo dešava...

ODGOVORITE
Name

ma hajde

07.10.2015 17:32

Nije on predvidio ništa nego je samo prenio ono što su mu rekli da je spremljeno kao scenario. On nije umro, lažno je sahranjen, živi u Rusiji sa svojom lujkom Julkom.

ODGOVORITE
Name

zid

07.10.2015 18:24

Pametnom ne treba ništa govoriti , on zna sam , a budali je uzalud objašnjavati !

ODGOVORITE
Name

xx

07.10.2015 22:27

Bravo!

Name

Sokolac

08.10.2015 00:22

Bravo Slobo srbine . Neka ti nisi reko njima za Zvjezdana spasitelja

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

08.10.2015 04:39

Слоба је као банкар познавао време у коме је живио али нажалост он није имао искрени подршку од својих сарадника који нису могли да схвате подвале и преваре Новог свјетског поретка. Тајни владари из сенке су градили своју будућност на СРБској несрећи рушењем Југославије, а већина "политичара" је Слобу следили само толико колико су они од свог познанства са њиме користи имали. Својим јуначким држањем пред судом Нечастивог у Хагу Слободан Милошевић је опрао смрћу својом све своје грехе за разлику од оних "Срба" који подло испод жита Слободана сада мртва осуђују да би тако сакрили праву истину о себи, да они као издајници Бога и СРБствс живе од СРБства а не за СРБство. Међутим, заклела се земља рају да се сваке тајне знају. Зато ће права истина о свима нама прије или после изаћи на видјело дана. Лаж је велики порок у приватном животу која на кратке стазе помаже али на дуге није дјелотворна јер се брзо открива. Због тога грађане Србије не треба сада жалити због бједе у којој се они сада налазе. Што су тражили то су и добили. Они су кроз ДЕМОНократоју а не демократију постали просјаци и робови. Примјер Србије нека послужи зато као поука другим државама и народима да се кукавичлуком и издајство свога народа,вјере и Отаџбине далеко не стиже!

ODGOVORITE
Name

ŽIKA PD

08.10.2015 09:27

SLOBO SLOBODO. SLOBODAN MILOŠEVIĆ I RADOVAN KARADŽIĆ SU JEDINI I POSLEDNJI SRPSKI VLADARI KOIMA JE NAROD VJEROVAO.

ODGOVORITE
Name

Direkt

08.10.2015 17:34

Sloba Nostradamus. :D

ODGOVORITE