Гвардиола продужава уговор с Бајерном!

"У Библији пише - оно што припада једно другом, не треба раздвајати"! Франц Бекенбауер покушава да убеди сручњака да остане на клупи Бавараца.

Фудбал 07.10.2015 | 13:40
Гвардиола продужава уговор с Бајерном!

Бајерн Минхен убедљиво је савладао најближег пратиоца у Бундеслиги Борусију Дортмунд (5:1), што му је поред доброг расположења донело солидних седам бодова предности на врху табеле. Све то, уз одличан старт у Лиги шампиона, чини да позиција Пепа Гвардиоле на клупи буде далеко угоднија него пред почетак сезоне. А сада делује да ће ту драж имати прилику да осећа и по истеку уговора. Јер спрема му се нови...

"У Библији пише - Оно што припада једно другоме не треба раздвајати. Рекао сам му да бих био срећан када би остао у клубу. Једноставно, уклапамо се савршено", сматра почасни председник клуба Франц Бекенбауер.

И генерални директор Бајерна Карл Хајнц Румениге задовољан како се ствари одвијају на терену. Истиче да му се допада игра коју форсира Гвардиола.

"Сада имамо много капитала на столу. Мислим да ће и игра екипе веома задовољити нашег тренера", рекао је Румениге после победе над Дортмундом.

Поред тога што су у врху клуба задовољни с Пепом, и он може да буде задовољан чињеницом да су му газде испуниле трансфер жеље, као и да је његово поверење у човека који је задужен трансфере (Михаела Решкеа) драстично порасло (Артуро Видал, Даглас Коста, Кингсли Коман, Џошуа Кимих).

Све ово води ка закључку да ће Пеп и после овог лета бити главни командант баварске војске.

Коментари / 0

Оставите коментар