Gvardiola produžava ugovor s Bajernom!

"U Bibliji piše - ono što pripada jedno drugom, ne treba razdvajati"! Franc Bekenbauer pokušava da ubedi sručnjaka da ostane na klupi Bavaraca.

Fudbal 07.10.2015 | 13:40
Gvardiola produžava ugovor s Bajernom!

Bajern Minhen ubedljivo je savladao najbližeg pratioca u Bundesligi Borusiju Dortmund (5:1), što mu je pored dobrog raspoloženja donelo solidnih sedam bodova prednosti na vrhu tabele. Sve to, uz odličan start u Ligi šampiona, čini da pozicija Pepa Gvardiole na klupi bude daleko ugodnija nego pred početak sezone. A sada deluje da će tu draž imati priliku da oseća i po isteku ugovora. Jer sprema mu se novi...

"U Bibliji piše - Ono što pripada jedno drugome ne treba razdvajati. Rekao sam mu da bih bio srećan kada bi ostao u klubu. Jednostavno, uklapamo se savršeno", smatra počasni predsednik kluba Franc Bekenbauer.

I generalni direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige zadovoljan kako se stvari odvijaju na terenu. Ističe da mu se dopada igra koju forsira Gvardiola.

"Sada imamo mnogo kapitala na stolu. Mislim da će i igra ekipe veoma zadovoljiti našeg trenera", rekao je Rumenige posle pobede nad Dortmundom.

Pored toga što su u vrhu kluba zadovoljni s Pepom, i on može da bude zadovoljan činjenicom da su mu gazde ispunile transfer želje, kao i da je njegovo poverenje u čoveka koji je zadužen transfere (Mihaela Reškea) drastično poraslo (Arturo Vidal, Daglas Kosta, Kingsli Koman, Džošua Kimih).

Sve ovo vodi ka zaključku da će Pep i posle ovog leta biti glavni komandant bavarske vojske.

Komentari / 0

Ostavite komentar