Звезда није ПРВА опција Костасу!

КК Црвена звезда "загризла" је за Костаса Папаниколауа, јер нема шта да изгуби, али није реално да он изабере Београд после "ката" у Денверу.

Кошарка 06.10.2015 | 20:40
Звезда није ПРВА опција Костасу!

Информација је тачна – КК Црвена звезда "загризла" је за Костаса Папаниколауа, после вести да је грчки репрезентативац "катован" у Денвер Нагетсима.

Али...

Према информацијама до којих је наш портал дошао у Србији и Грчкој, Папаниколау има јасно постављене приоритете. МОНДО сазнаје да ће овај сјајни крилни кошаркаш прво покушати да се врати у "свој" Олимпијакос, а да му је друга опција ЦСКА из Москве.

То само потврђује оно што је могло да се претпостави у први мах, да није само Црвена звезда чула вест из Колорада и, још важније, да су заинтересовани клубови с којима шампион Србије не може да се такмичи равноправно када је новац у питању.

Папаниколау у европским условима "кошта" преко милион евра годишње, што је отприлике петина комплетног буџета који је Звезда обезбедила за такмичарску 2015/16.

Међутим, иако до овог спектакуларног трансфера не дође, то не значи да је тандем Човић/Радоњић завршио са довођењем играча ове јесени. Речено нам је да Звезда веома активно прати НБА кампове и дешавања с оне стране Атлантика и да ће бити спремна да реагује, када се појави права ствар.

Папаниколау (25) свакако јесте права ствар, али вероватно тешко достижна за клуб с Малог Калемегдана.

Коментари / 0

Оставите коментар