Zvezda nije PRVA opcija Kostasu!

KK Crvena zvezda "zagrizla" je za Kostasa Papanikolaua, jer nema šta da izgubi, ali nije realno da on izabere Beograd posle "kata" u Denveru.

Košarka 06.10.2015 | 20:40
Zvezda nije PRVA opcija Kostasu!

Informacija je tačna – KK Crvena zvezda "zagrizla" je za Kostasa Papanikolaua, posle vesti da je grčki reprezentativac "katovan" u Denver Nagetsima.

Ali...

Prema informacijama do kojih je naš portal došao u Srbiji i Grčkoj, Papanikolau ima jasno postavljene prioritete. MONDO saznaje da će ovaj sjajni krilni košarkaš prvo pokušati da se vrati u "svoj" Olimpijakos, a da mu je druga opcija CSKA iz Moskve.

To samo potvrđuje ono što je moglo da se pretpostavi u prvi mah, da nije samo Crvena zvezda čula vest iz Kolorada i, još važnije, da su zainteresovani klubovi s kojima šampion Srbije ne može da se takmiči ravnopravno kada je novac u pitanju.

Papanikolau u evropskim uslovima "košta" preko milion evra godišnje, što je otprilike petina kompletnog budžeta koji je Zvezda obezbedila za takmičarsku 2015/16.

Međutim, iako do ovog spektakularnog transfera ne dođe, to ne znači da je tandem Čović/Radonjić završio sa dovođenjem igrača ove jeseni. Rečeno nam je da Zvezda veoma aktivno prati NBA kampove i dešavanja s one strane Atlantika i da će biti spremna da reaguje, kada se pojavi prava stvar.

Papanikolau (25) svakako jeste prava stvar, ali verovatno teško dostižna za klub s Malog Kalemegdana.

Komentari / 0

Ostavite komentar