Гроф и играчи Звезде хоће Џају за предсједника!

Тренер Божовић има одличне релације са Џајићем. Међутим, тешко је очекивати да ће једна од највећих легенди клуба прихватити кандидатуру.

Фудбал 06.10.2015 | 15:00
Гроф и играчи Звезде хоће Џају за предсједника!

Најављени избори у Црвеној звезди могли би да се претворе у велику срамоту великог клуба, јер дан пре истека рока за подношење кандидатуре није се појавио човек који је спреман да наследи Светозара Мијаиловића у фотељи првог човека црвено – белих. Такође, предстојеће изборе прате и приче о нерегуларности, јер је група навијача тужила клуб због наводног кршења Статута.

Прилично контрадикторна ситуација ако се зна да, као ретко кад у новијој историји, сениорски тим Црвене звезде бележи успехе. Тим Миодрага Грофа Божовића нанизао је девез узастопних победа, има 12 бодова вишка у односу на вечитог ривала (истина уз меч више). Рекло би се, на прву лопту, да нови председник у првом тренутку неће имати нож под грлом.

Међутим, за сада нема кандидата. Први фаворит Петар Шкундрић још није поднео кандидатуру, баш као и први човек кошаркашког клуба Небојша Човић. Одустао је само Ивица Тончев. Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић дешавања око избора у Црвеној звезди поистоветио је је са политичком игром.

Неизвесност и даље траје, а у целој причи активну улогу узели су играчи и стручни штаб Црвене звезде. Они су, заједно са појединим члановима Радне заједнице, потписали подршку Драгану Џајићу. Такође, за повратак највеће легенде клуба залажу се поједини навијачи, као и бивши играчи. Тренер Миодраг Божовић никада није крио да има одличне односе са Џајићем, чак је недавно открио да је Џаја предосетио победу уочи последњег вечитог дербија.

И поред жеље играча и стручног штаба тешко је очекивати да ће једна од легенди Црвене звезде прихватити кандидатуру. Иако је у другом мандату као председник освојио титулу, та епизода се неславно завршила због недобијања европске лиценце. Такође, Џајић је недавно имао оперативни захват на срцу, па му рад у клубу који има гомилу проблема не би пријао. Незванично: Џајић се чак поверио пријатељима да би за Звезду боље решење био Петар Шкундрић.

Коментари / 0

Оставите коментар