Пауновић: '‘Орлићи'’ ће бити прави у Албанији!

Селектор омладинских фудбалера који су освојили титулу светског шампиона Вељко Пауновић рекао је да му је драго што се на неке од њих рачуна и у А тиму.

Фудбал 06.10.2015 | 11:40
Пауновић: '‘Орлићи'’ ће бити прави у Албанији!

Селектор сениора Радомир Ћурчић за утакмице са Албанијом, у четвртак, и Португалом, у недељу, од златних ‘Орлића’ позвао је Предрага Рајковића, Андрију Живковића и Сергеја Милинковић-Савића.

“Драго ми је што селектор Ћурчић рачуна на њих и што ће им пружити прилику. Најтеже је остати миран у тешком амбијенту, поготово за те младе момке. Али, ја верујем да ће они бити прави. Они који добију прилику, ако буду радили оно што им селектор тражи и остану миру, а имају на уму да представљају Србију, одиграће још боље. Нико не треба да им замери резултат, какав год он био”, нагласио је Пауновић.

Пауновић је истакао да тренутно размишља о свом наредном ангажману, пошто је сада координатор између млађих селекција и сениорске репрезентације у Фудбалском савезу Србије.

“Волим да будем дискретан, постоје могућности и ускоро ћу донети одлуку. Фудбал је глобална појава, посебно на овом нивоу. Где год да будем, увек стојим на располагању српском фудбалу”, истакао је Пауновић.

Коментари / 0

Оставите коментар