Саво: Албанија може да буде прекретница за ову генерацију!

Потпредседник Фудбалског савеза Србије Саво Милошевић каже да би победа против Албаније у квалификацијама за ЕП била прекретница у резултатима репрезентације.

Фудбал 05.10.2015 | 20:00
Саво: Албанија може да буде прекретница за ову генерацију!

"Сигурно би дала велики подстицај за оно што нас чека, а то је припрема за квалификације за Светско првенство", додао је Милошевић.

Србија ће гостовати у Албанији у Елбасану у претпоследњој утакмици у квалификацијама за Европско првенство 2016. у Француској.

Према речима Милошевића, победа над Албанијом не доноси много такмичарски јер је Србија одавно изгубила шансу за пласман, али би много значила.

"Једна утакмица то не сме нити да избрише, нити да промени. Не могу се зацелити све ране, не желим да кажем како би једна победа избрисала све. Оно што је било лоше, морамо да препознамо и све проблеме које смо видели, а због којих нисмо ишли на велика такмичења, мораћемо да исправимо", казао је Милошевић.

Када је реч о тензијама пред утакмицу, Милошевић је оценио да је "висок напон само у јавности".

"Селектор и играчи треба да се концентришу на оно што је њихов посао и да пробају да не обраћају пажњу на те ванфудбалске факторе. Све друго не можемо да избегнемо, али фокус мора да буде на игри", истакао је Милошевић.

Први сусрет две екипе у Београду су обележили инциденти, утакмица је прекинута и касније регистрована службеним резултатом 3:0 за Албанију.

Милошевић је рекао да не очекује проблеме у Албанији.

"Боравак у Албанији је практично 24 сата и биће посвећен једној ствари, а то је игра на терену. Да, биће непријатељски настројених људи, али заиста не очекујем никакве проблеме. Било је много састанака, све ће бити предузето да прође без великих проблема. Осим велике тензије, не очекујем ништа друго", рекао је Милошевић.

Утакмица у Елбасану игра се у четвртак од 20.45.

Коментари / 0

Оставите коментар