Хоће ли млади Бијељине добити спортски терен?

Мјештани МЗ Лединци ускоро би могли да добију дуго прижељкивани спортски терен.

Република Српска 05.10.2015 | 12:10
Хоће ли млади Бијељине добити спортски терен?

Млади ове мјесне заједнице су земљиште, које је до сада служило за скупљање смећа, шикаре и отпада, очистили и припремили за радове.

Управо на то мјесто Градска управа Бијељине ангажовала је извођача радова који треба да поравна земљиште и направи привремени спортски терен, док не буду почели радови на изградњи спортских терена са свим садржајима. Из надлежне градске службе је обећано да ће терени бити завршени наредне године.

- На терену је агнажована машина на равнању терена. Надамо се да ће радови бити завршени за неколико дана – поручују из Градске управе.

Мјештани ове мјесне заједнице поздрављају ову акцију.

- Уз овакав рад, приступ и брзу ангажованост Градске управе, дјеца ће добити идеално мјесто за спорт у свом насељу, неће морати више да иду у туђа дворишта или испред цркве – каже један од мјештана МЗ Лединци.

- Надам се да ће градске власти наставити радове на изградњи терена и да ће испунити своје обећање до краја, истиче родитељ Драган Југовић.

Омладина једног од највећих насеља у Бијељини се нада и вјерује у градску власт да ће изградња спортског терена бити планирана буџетом за 2016. и да ће љето дочекати са новим теренима где ће моћи свој распуст проводити у спортском духу како и доликује.

Извор: Инфо БН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бијељина

05.10.2015 11:32

Похвала за мјестане,дјецу и градску управу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс али прави

05.10.2015 15:31

ста су цекали до сада

ОДГОВОРИТЕ
Name

миломир мариц

05.10.2015 17:59

Захвалите,Срдјану Вељи мјестанину насеља,који се сам изборио и организовао да се дјеци направе терени...

ОДГОВОРИТЕ