Hoće li mladi Bijeljine dobiti sportski teren?

Mještani MZ Ledinci uskoro bi mogli da dobiju dugo priželjkivani sportski teren.

Republika Srpska 05.10.2015 | 12:10
Hoće li mladi Bijeljine dobiti sportski teren?

Mladi ove mjesne zajednice su zemljište, koje je do sada služilo za skupljanje smeća, šikare i otpada, očistili i pripremili za radove.

Upravo na to mjesto Gradska uprava Bijeljine angažovala je izvođača radova koji treba da poravna zemljište i napravi privremeni sportski teren, dok ne budu počeli radovi na izgradnji sportskih terena sa svim sadržajima. Iz nadležne gradske službe je obećano da će tereni biti završeni naredne godine.

- Na terenu je agnažovana mašina na ravnanju terena. Nadamo se da će radovi biti završeni za nekoliko dana – poručuju iz Gradske uprave.

Mještani ove mjesne zajednice pozdravljaju ovu akciju.

- Uz ovakav rad, pristup i brzu angažovanost Gradske uprave, djeca će dobiti idealno mjesto za sport u svom naselju, neće morati više da idu u tuđa dvorišta ili ispred crkve – kaže jedan od mještana MZ Ledinci.

- Nadam se da će gradske vlasti nastaviti radove na izgradnji terena i da će ispuniti svoje obećanje do kraja, ističe roditelj Dragan Jugović.

Omladina jednog od najvećih naselja u Bijeljini se nada i vjeruje u gradsku vlast da će izgradnja sportskog terena biti planirana budžetom za 2016. i da će ljeto dočekati sa novim terenima gde će moći svoj raspust provoditi u sportskom duhu kako i dolikuje.

Izvor: Info BN

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bijeljina

05.10.2015 13:32

Pohvala za mjestane,djecu i gradsku upravu.

ODGOVORITE
Name

rs ali pravi

05.10.2015 17:31

sta su cekali do sada

ODGOVORITE
Name

milomir maric

05.10.2015 19:59

Zahvalite,Srdjanu Velji mjestaninu naselja,koji se sam izborio i organizovao da se djeci naprave tereni...

ODGOVORITE