Шта то Елизабета Друга носи у својој торбици?

Елизабета Друга никада не носи новац са собом, осим једног дана у недељи, а то је - недеља, открио је извор из краљичиног двора за најновији број часописа „Ју-Ес викли“.

Забава 05.10.2015 | 13:30
Шта то Елизабета Друга носи у својој торбици?

„Елизабета донира новац у корпу за прикупљање новца у цркви“, каже извор 89-годишње краљице, чије лице краси сваку фунту.

„Њен батлер пегла новчаницу од пет фунти, савијајући је у мали квадрат, све док се може видети само њено лице“, открио је извор.

Историчар Сали Бедел Смит, који је интервјуисао пријатеље и родбину владајућег монарха, у биографији краљице Елизабете написао је да „жена иза престола“ у својој торбици носи ориблете за грло, наочаре за читање, налив-перо, кармин и марамице.

Поред тога, наводно, у њеној торбици налази се и преносива кука са поклопцем, тако да краљица дискретно може да окачи торбу испод стола.

Иако Елизабета не носи често новац са собом, он јој дефинитивно не фали.

Њено богатство се процењује на 340 милиона фунти, али, према истраживачима са Лондонске школе за маркетинг, владарка није толико богата као Дејвид и Викторија Бекам, чије се богатство процењује на око 470 милиона фунти.

РТС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пар година млајда

05.10.2015 20:46

Моја мама има све то осим пара и куке за кацење торбице. Она сигурно као и моја мама има мобилни телефон, повецало.

ОДГОВОРИТЕ