Šta to Elizabeta Druga nosi u svojoj torbici?

Elizabeta Druga nikada ne nosi novac sa sobom, osim jednog dana u nedelji, a to je - nedelja, otkrio je izvor iz kraljičinog dvora za najnoviji broj časopisa „Ju-Es vikli“.

Zabava 05.10.2015 | 13:30
Šta to Elizabeta Druga nosi u svojoj torbici?

„Elizabeta donira novac u korpu za prikupljanje novca u crkvi“, kaže izvor 89-godišnje kraljice, čije lice krasi svaku funtu.

„Njen batler pegla novčanicu od pet funti, savijajući je u mali kvadrat, sve dok se može videti samo njeno lice“, otkrio je izvor.

Istoričar Sali Bedel Smit, koji je intervjuisao prijatelje i rodbinu vladajućeg monarha, u biografiji kraljice Elizabete napisao je da „žena iza prestola“ u svojoj torbici nosi oriblete za grlo, naočare za čitanje, naliv-pero, karmin i maramice.

Pored toga, navodno, u njenoj torbici nalazi se i prenosiva kuka sa poklopcem, tako da kraljica diskretno može da okači torbu ispod stola.

Iako Elizabeta ne nosi često novac sa sobom, on joj definitivno ne fali.

Njeno bogatstvo se procenjuje na 340 miliona funti, ali, prema istraživačima sa Londonske škole za marketing, vladarka nije toliko bogata kao Dejvid i Viktorija Bekam, čije se bogatstvo procenjuje na oko 470 miliona funti.

RTS

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Par godina mlajda

05.10.2015 20:46

Moja mama ima sve to osim para i kuke za kacenje torbice. Ona sigurno kao i moja mama ima mobilni telefon, povecalo.

ODGOVORITE