ШПА: Бетис освојио Ваљекас, Билбао јачи од Валенсије!

Фудбалери Реал Бетиса савладали су Рајо Ваљекано 2:0 у гостима, у седмом колу Примере. Фудбалери Атлетик Билбаоа победили су данас на свом терену Валенсију 3:1.

Фудбал 04.10.2015 | 21:00
ШПА: Бетис освојио Ваљекас, Билбао јачи од Валенсије!

Јунак "зелено-белих" био је нападач Рубен Кастро који је прво асистирао Хајку Вестерману за вођство у 20. минуту, а потом потврдио победу Бетиса пола сата пре краја меча.

У међувремену је доминирао домаћин, ређале су се шансе Зе Кастра, Нача Мартинеса, Бебеа, Роберта Трасхораса, али лопта није хтела у гол гостију.

С друге стране, Бетис је шансу вребао из контранапада, а фантастичну прилику да се упише у стрелце пропустио је и ветеран Хоакин, који је 12 минута пре краја погодио стативу небрањеног гола.

Тим из Севиље је славио друго коло у низу те је напредовао до осме позиције са 11 бодова.

Рајо је поражен други пут заредом и остао на 14. позицији са четири бода мање.

Билбао има два лица - једно када игра Адуриц, а сасвим друго када не игра, без обзира ко су осталих 11 фудбалера на терену.

У недељу је у плану била прва опција, са Адурицом, па је Билбао забележио важну победу над Валенсијом, која као и они - није имала добар почетак сезоне.

Фудбалери Атлетик Билбаоа победили су данас на свом терену Валенсију 3:1, у утакмици седмог кола шпанске Примере.

Валенсија је повела, а стрелац је у 20. минуту био Данијел Парехо. Билбао је, потом, прво изједначио поготком Емерика Лапорта у 34. минуту, да би у другом полувремену направио потпуни преокрет.

Маркел Суасета је у 60. минуту довео Билбао у вођство, а победу домаће екипе потврдио је Ариц Адуриц девет минута касније.

Атлетик Билбао је, после седам одиграних кола, на 13. месту на табели Примере са седам бодова, док је Валенсија девета са два бода више.

Коментари / 0

Оставите коментар