Ни Човић, ни Шкундрић! Драган Џајић предсједник Звезде?!

Према писању "Вечерњих новости", некадашњи први чувек црвено-белих могао би да до следеће недеље постане званични кандидат на клупским председничким изборима. Највећу легенду клуба већ подржали навијачи, запослени, бивши играчи...

Фудбал 03.10.2015 | 14:40
Ни Човић, ни Шкундрић! Драган Џајић предсједник Звезде?!

Да ли ће некадашњи председник и директор трећи пут стати на чело Звезде? Има оних који конкретно раде на томе!

"Драган Џајић могао би да до 6. октобра постане званични кандидат за новог председника Црвене звезде. И то на предлог легенди клуба, запослених и дела навијача који желе на челу почасног председника, а за дан су већ скупили преко 200 потписа чланова клуба који имају право гласа на изборима 11. октобра", откривају "Вечерње новости".

Исти извор констатује да је три дана пре истека последњег рока за подношење кандидатуре, све извесније да ће Џајић бити званични кандидат да наследи Светозара Мијаиловића.

"... Не би требало да буде проблема да се сакупи потребних 500 потписа активних чланова. Да ли ће бити и једини (кандидат), видећемо у уторак, када истекне рок", такође је наведено, уз ограду да се заиста још свашта може десити када су у питању избори у Љутице Богдана.

Као први фаворит и даље фигурира први човек спортског друштва Петар Шкундрић, статус Небојше Човића је и даље неизвестан... Међутим, према писању Новости Драган Џајић би до 6.октобра могао да постане званичан кандидат за новог председника Црвене звезде.

За ову опцију се залажу легенде, запослени и део навијача који су за дан скупили преко 200 потписа чланова клуба који имају право гласа на изборима 11.октобра. Дугогодишњи директор и у два наврата председник црвено-белих последњих дана често борави у Љутице Богдана што су неки протумачили као наговештај да је Џаја спреман да поново седне у фотељу првог човека клуба.

Звезду је напустио у мају 2014.године после губитка европске лиценце, а незванично се може чути да су иза Драгана Џајића стали моћну улагачи из Француске и Швајцарске. Нема сумње да би овакав расплет подржали навијачи Црвене звезде, те да у случају да се кандидује Џајић не би имао ривала на изборима у клубу са којим је освојио 37 трофеја

Како било расплет је близу...

Коментари / 0

Оставите коментар